Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Eldorado Gold: Λόγια του αέρα οι εξαγγελίες Τσίπρα (vid)

Newsbomb

Eldorado Gold | Κυριάκος Μητσοτάκης: Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την απόφαση της εταιρείας Eldorado Gold να αναστείλει την επενδυτική της δραστηριότητα στην Ελλάδα, εξαπέλυσε τη Δευτέρα (11/09/2017) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Μέσα σε 24 ώρες οι εξαγγελίες του κ. Τσίπρα αποδείχθηκαν λόγια του αέρα. Χίλιοι διακόσιοι εργαζόμενοι της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός” οδηγούνται στην ανεργία. Άλλοι τόσοι, που η εταιρεία σχεδίαζε να προσλάβει, χάνουν την ελπίδα να αποκτήσουν δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και χρόνια, κάνει τα πάντα για να σταματήσει την επένδυση. Με αποτέλεσμα η εταιρεία να αναστείλει, τελικά, τις εργασίες της», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πρόσθεσε δε: «Η κυβέρνηση, με το γνωστό κυνισμό της, παίζει πολιτικά παιχνίδια πάνω στις πλάτες των απλών ανθρώπων που χάνουν τις δουλειές τους. Ενώ συνεχίζει να τραυματίζει την εικόνα της χώρας. Όλα όσα γίνονται, στέλνουν ένα πολύ εξαιρετικά αρνητικό μήνυμα στους ξένους επενδυτές. Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αυταρχισμός και αυθαιρεσία. Και δεν υπάρχει ασφάλεια δικαίου, καθώς η Κυβέρνηση αγνοεί προκλητικά αλλεπάλληλες αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων».

«Καλώ την Κυβέρνηση, έστω και τώρα, να αντιληφθεί το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στις ζωές των ανθρώπων και να μεταβάλει τη στάση της. Σε κάθε περίπτωση, δεσμεύομαι ότι η δική μου Κυβέρνηση θα βάλει οριστικό τέλος σε αυτές τις πρακτικές. Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης θα γίνουν σεβαστές και οι νόμοι θα τηρούνται από όλους. Οι άνθρωποι θα ξαναβρούν τις δουλειές τους και η Ελλάδα θα γίνει, επιτέλους, μια χώρα φιλική προς τις επενδύσεις», κατέληξε στη δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Eldorado Gold

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER