Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eldorado - Αποκάλυψη: «Υπουργός μας διαβεβαίωνε πριν τη ΔΕΘ ότι δεν θα χάσουμε τις δουλειές μας»

Newsbomb

Eldorado Gold | Ειδήσεις: Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις για τις τακτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναφορικά με την αναστολή των εργασιών της εταιρείας Eldorado Gold στην Ελλάδα, με τους εργαζόμενους της εταιρείας να προβαίνουν τη Δευτέρα (11/09/2017) σε μια απίστευτη καταγγελία.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τι δήλωσαν οι εργαζόμενοι της Eldorado Gold

Μιλώντας το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της Eldorado Gold κατήγγειλαν ότι λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την άνοδο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ τους είχε συναντήσει και τους είχε πει χαρακτηριστικά: «Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να χάσετε τις δουλειές σας».

Οι εργαζόμενοι επιβεβαίωσαν πως επρόκειτο για τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Η συγκεκριμένη καταγγελία είναι εξόχως σοβαρή και καθιστά έκθετη την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μόλις ένα εικοσιτετράωρο νωρίτερα διαβεβαίωνε από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης ότι πρόθεσή του είναι η στήριξη και η διευκόλυνση των επενδύσεων στην Ελλάδα.

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την Eldorado Gold