ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Νικολόπουλος: Συκοφάντης ή… «ματάκιας» ο Γιάννης Ραγκούσης!

Νίκος Νικολόπουλος: Συκοφάντης ή… «ματάκιας» ο Γιάννης Ραγκούσης!

Νίκος Νικολόπουλος | Ειδήσεις: Για «πόλεμο λάσπης» καταγγέλλει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή την οξεία διένεξη του τελευταίου με την Εκκλησία.

«Να χαίρεται η κεντροαριστερά τον επίδοξο Αρχηγό της Γιάννη Ραγκούση, που "ομολογεί" ότι είναι και… ματάκιας. Πώς να μην συμπεράνει κανείς άλλωστε, ότι είναι επιρρεπής στα… οφθαλμόλουτρα, καθώς πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η κατηγορηματικότητά του ότι γνωρίζει ιεράρχες που είναι ομοφυλόφιλοι;», διερωτάται ο κ. Νικολόπουλος.

Και συνεχίζει: «Είπε ο κ. Ραγκούσης: "Προσωπικά, έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας σε ανώτατα κλιμάκια –ακόμη και Μητροπολίτες- οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν". Πού τους συναντήσατε κ. Ραγκούση; Στις κουβέντες που κάνετε με φίλους σας στην ταβέρνα ή στο… κρεβάτι; Αν δεν είδε περιπτύξεις, αλλά… άκουσε, πέρα από εγκληματικά επιπόλαιος, είναι και συκοφάντης».

Τονίζε δε ο πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Ε.: «Δικαίως, λοιπόν, η Ιερά Σύνοδος με εξώδικό της ζητάει καθαρές κουβέντες και αποδείξεις από τον Γιάννη Ραγκούση. Και αυτό πρέπει να πράξει ο γνωστός -κατά πολλούς- "κηπουρός" των Υπουργείων. Να πει ονόματα και να προσκομίσει αποδείξεις, ειδάλλως να βουτάει πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό του και παράλληλα να ζητήσει συγγνώμη. Τώρα, να εξηγηθεί ο κ. Ραγκούσης κι όχι να περιμένει πότε θα φθάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες για να… σωθεί από τον σύμμαχο της λήθης, χρόνο… Τώρα, κύριε Ραγκούση, γιατί διαφορετικά όλοι θα συμπεράνουμε ότι απλώς ήθελες να εντυπωσιάσεις, για ψηφοθηρικούς λόγους το «προοδευτικό» ακροατήριο σου, ρίχνοντας λάσπη στην Εκκλησία».

Δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τη διαμάχη Εκκλησίας - κυβέρνησης για την αλλαγή φύλου

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για το Νίκο Νικολόπουλο

Σχετικές ειδήσεις