ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α.Λυκουρέντζος: Είμαστε αποφασισμένοι να εκπληρώσουμε το χρέος μας

Α.Λυκουρέντζος: Είμαστε αποφασισμένοι να εκπληρώσουμε το χρέος μας
Μήνυμα του γραμματέα της ΝΔ για τα γενέθλια της παράταξης...

«Είμαστε αποφασισμένοι να εκπληρώσουμε το χρέος μας και τώρα όπως σε κάθε στιγμή της ιστορίας μας. Με συγκροτημένο σχέδιο για την έξοδο από την κρίση και την επανεκκίνηση της Οικονομίας. Με εμπιστοσύνη στις αξίες και τις ιδέες μας, τις αρχές και την πολιτική μας πρόταση. Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο ελληνικός λαός θα στηρίξει τις προσπάθειες και τους αγώνες μας για μια αισιόδοξη προοπτική της χώρας, για την Ελλάδα της Ελπίδας», σημειώνει σε δήλωσή του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, με αφορμή τη σημερινή επέτειο της ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας.

Δείχνοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση είναι έτοιμη να επανέλθει στην εξουσία, ο κ. Λυκουρέντζος, τόνισε πως η ΝΔ, τιμά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και όλα τα ιστορικά στελέχη της και τους αγωνιστές της Παράταξης, τα εκατομμύρια των Ελλήνων που στήριξαν και στηρίζουν τους αγώνες του κόμματος για το εθνικό συμφέρον και την κοινωνική πρόοδο.

«Είμαστε υπερήφανοι γιατί η Παράταξή μας πρωταγωνίστησε στην εδραίωση της Δημοκρατίας και πέτυχε την ένταξη της Ελλάδος στη μεγάλη δημοκρατική Ευρωπαϊκή Οικογένεια. Αναγνωρίζουμε, ταυτόχρονα, τα λάθη, τις αδυναμίες και τις παραλείψεις του παρελθόντος. Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε, σε καμία περίπτωση, την επανάληψή τους», εγγυάται το ανώτατο στέλεχος του κόμματος, υπενθυμίζοντας το «καινούργιο ξεκίνημα» με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και τη διαρκή προσπάθεια για ανανέωση και άνοιγμα σε ολόκληρη την κοινωνία.