ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Συνεργάτες» του Σαμαρά σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Σας θάψαμε στο Γράμμο, θα σας ξαναθάψουμε

«Συνεργάτες» του Σαμαρά σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Σας θάψαμε στο Γράμμο, θα σας ξαναθάψουμε

Προανακριτική Novartis:Το γύρο του διαδικτύου κάνει το πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα χθες, στη Βουλή μεταξύ ατόμων που φέρονται να είναι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη- Χρειάστηκε η παρέμβαση της Φρουράς της Βουλής για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης, δέχτηκε σφοδρή φραστική επίθεση από άτομα που στο παρελθόν φέρονται να είχαν θητεύσει ως συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

«Σας θάψαμε στον Γράμμο, θα σας θάψουμε ξανά», φώναζαν στον βουλευτή και αποκαλούσαν, μεταξύ άλλων, τους παριστάμενους «κατσαπλιάδες».

Παρούσα ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά.

Το επεισόδιο ήταν τόσο σοβαρό, που επενέβη η φρουρά προκειμένου να επικρατήσει ηρεμία και κατέγραψε το όλο γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα που επιτέθηκαν με εμφυλιοπολεμικές εκφράσεις στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχαν λάβει άδεια εισόδου στη Βουλή, έπειτα από αίτημα του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά.

Η ΕΦ.ΣΥΝ. τους κατονομάζει και μάλιστα επιμένει ότι υπήρξαν συνεργάτες του Σαμαρά

Πρόκειται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται η Εφημερίδα των Συντακτών, για τους Κωνσταντίνο Τσιμάρα, Φώτη Σιάνη, Γιώργο Λουλουδάκη και Κωνσταντίνο Κόλλια, στελέχη της Ν.Δ. επί προεδρίας Σαμαρά, που είχαν καταλάβει κορυφαίες θέσεις στον κομματικό μηχανισμό.

Ο μεν Κ. Τσιμάρας έχει διατελέσει γενικός διευθυντής της Ν.Δ. από το 2012 μέχρι το 2016, ενώ ο Φώτης Σιάνης έχει υπάρξει επικεφαλής του Τομέα Εκλογικών Αντιπροσώπων στη Ν.Δ. (στις εσωκομματικές εκλογές ήταν προσκείμενος στον Αδωνι Γεωργιάδη).

Ο Γ. Λουλουδάκης ήταν γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. από το 2013 μέχρι την αποχώρηση Σαμαρά.

«Οι απειλές και οι ύβρεις που εξαπέλυσαν οι τραμπούκοι κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη και Άννας Βαγενά στο εντευκτήριο της Βουλής, συνιστά πρωτοφανή αθλιότητα για την κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, οι συγκεκριμένοι υπήρξαν υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κατά την περίοδο της προεδρίας του Αντώνη Σαμαρά» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος – Αυτή είναι η γυναίκα που προκάλεσε πανικό (pics)

Ειρήνη Λαγούδη: Φωτογραφία ντοκουμέντο ανατρέπει τα δεδομένα (vid)

Σχετικές ειδήσεις