Σκάνδαλο Novartis - Αβραμόπουλος: Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ

Newsbomb

Σκάνδαλο Novartis - Αβραμόπουλος: Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ

Από τη Νέα Υόρκη, όπου έχει συναντήσεις με την ηγεσία του ΟΗΕ, ο Έλληνας Επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μίλησε την Πέμπτη (22/02) για την παραπομπή του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που θα εξετάσει το σκάνδαλο Novartis, κάνοντας λόγο για «κατασυκοφάντηση από προστατευόμενους ψευδομάρτυρες».

Σχολιάζοντας την απόφαση της Βουλής, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, σημείωσε ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία με την Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, απεφάσισε την σύσταση επιτροπής για την Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, οι εργασίες της οποίας πρέπει να ολοκληρωθούν σε ένα μήνα από την σύσταση της. Είναι προφανές ότι δεν θα διερευνήσει απολύτως τίποτα, σε έναν μόνο μήνα και απλώς θα επιχειρήσει να συντηρήσει το σχέδιο διασυρμού και κατασυκοφάντησης πολιτικών προσώπων με τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες με την κουκούλα, που άρχισε με τη διαβίβαση του φακέλου στην Βουλή και την χθεσινή συζήτηση, στην οποία οι σκοπιμότητες ήταν αποκαλυπτικές», ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος

Διαβάστε σχετικά:

Και πρόσθεσε: «Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ, ξεκάθαρα και χωρίς να μείνει καμία σκιά, κι αυτό θα γίνει όταν αποδειχθεί δικαστικά πως οι καταθέσεις με τις οποίες με κατηγορούν είναι ψευδείς στο σύνολό τους, είναι κατασκευασμένες και υπαγορευμένες, είναι παράνομες και άκυρες».

Μέχρι τότε, πρόσθεσε ο κ. Αβραμόπουλος «συνεχίζω απερίσπαστα το έργο και τα καθήκοντά μου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι πλήρως και στην οποία από τη πρώτη στιγμή προσέφυγα».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για το σκάνδαλο Novartis

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved