ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προανακριτική Novartis: Μαξίμου - Το μόνο «Βατερλώ» ήταν η στάση της ΝΔ

Προανακριτική Novartis: Μαξίμου - Το μόνο «Βατερλώ» ήταν η στάση της ΝΔ

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ρόλο Ναπολέοντα ή απλά κομπάρσος του Σαμαρά»; Αυτό είναι το μόνο ερώτημα που μένει να διευκρινιστεί, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, από τη χθεσινή (21/02/2018) μαραθώνια συζήτηση στη Βουλή, για τη σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για το σκάνδαλο Novartis.

Όσο για τον νικητή και τον χαμένο, για τις πηγές του Μεγάρου Μαξίμου δεν τίθεται θέμα: «Η αγωνία της κυρίας Σπυράκη να κάνει ενημέρωση των πολιτικών συντακτών λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τη σύσταση Προανακριτικής, αποδεικνύει ποιος είναι ο πραγματικά χαμένος» τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές απαντώντας παράλληλα στην εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

«Το μόνο Βατερλώ ήταν η στάση της ΝΔ που ενώ έλεγε "όλα στο φως" για το σκάνδαλο Novartis, τελικά δεν τόλμησε να ψηφίσει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, επιβεβαιώνοντας πως ο κ. Μητσοτάκης φοβάται ακόμα και τους βουλευτές του» προσθέτουν οι κυβερνητικές πηγές και καταλήγουν: «Πλέον, το μόνο που μένει να διευκρινιστεί μετά το Βατερλώ της ΝΔ, είναι αν στο ρόλο του Ναπολέοντα παραμένει ο κ. Μητσοτάκης ή είναι απλά ο κομπάρσος του κ. Σαμαρά».

Σχετικές ειδήσεις