ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» ΝΔ - ΑΝ.ΕΛ. για το «στρατιωτικό ελικόπτερο του Καμμένου»

«Πόλεμος» ΝΔ - ΑΝ.ΕΛ. για το «στρατιωτικό ελικόπτερο του Καμμένου»

Άγρια πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και του Ανεξάρτητους Έλληνες, εξαιτίας μιας φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος και απεικονίζεται μπροστά από ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου «Χιούι».

Δείτε το tweet του υπουργού Εθνικής Άμυνας:

Η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την παραπάνω ανάρτηση, επέκρινε την κυβέρνηση αλλά και προσωπικά τον Πάνο Καμμένο.

«Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της», κατέληξε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ωστόσο, το σχόλιο της ΝΔ προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Γραφείου Τύπου των ΑΝ.ΕΛ., που επιτέθηκε προσωπικά εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Είμαστε οι μόνοι που δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου "Χιούι". Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις. Αυτή είναι η διαφορά μας», σημείωσε το Γραφείο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Την ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ, όμως, ακολούθησε και νέο tweet - απάντηση του ίδιου του Πάνου Καμμένου στη ΝΔ:

Στην αντεπίθεση η ΝΔ

«Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

Δείτε την αντίδραση του Νίκου Κοτζιά ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση – «βόμβα» για τον ελληνικό «γύρο»