ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξαλλος ο Κοτζιάς: Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου

Έξαλλος ο Κοτζιάς: Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου

Σε οργισμένη παρέμβαση στον «πόλεμο» των ανακοινώσεων που ξέσπασε το Σάββατο (03/11/2018) μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το tweet του Πάνου Καμμένου με το ελικόπτερο Χιούι, προέβη οπρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Αφορμή στάθηκε μια ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που τον εμπλέκει με την εταιρεία του μεγαλοεπιχειρηματία, Τζορτζ Σόρος.

«Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Κοτζιάς.

«Μετά τις σφαίρες και σακούλες με αίματα, άρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία», πρόσθεσε ο τέως ΥΠΕΞ.

Σημειώνεται πως η ανακοίνωση της ΝΔ ανέφερε: «Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζορτζ Σόρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

Διαβάστε επίσης: