ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρχιμάκης: Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο

Καρχιμάκης: Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο

«Ο Γ. Παπανδρέου, είναι αυτός που εγγυάται την ενότητα του ΠΑΣΟΚ» τονίζει ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, σημειώνοντας παράλληλα πως η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος.

«Η μάχη για τη σωτηρία και την αλλαγή της Ελλάδας συνεχίζεται με τη δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας και εθνικής συνευθύνης υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, που σήκωσαν στους ώμους τους το βάρος της εθνικής προσπάθειας μέχρι σήμερα, αποτελούν τους εγγυητές της συνέχισης αυτής της προσπάθειας από τη κυβέρνηση συνεργασίας», σημειώνει ο Γραμματέας μιλώντας στη RealNews.

«Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος.

Το ζητούμενο είναι το πώς η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, ενωμένη και ενδυναμωμένη, θα αποτελέσει το ανάχωμα στα κάθε λογής συμφέροντα που επιδιώκουν την αποδυνάμωση της πολιτικής και των πολιτικών, προκειμένου να προωθήσουν τις επιδιώξεις τους.

Ο Γ. Παπανδρέου, που απέδειξε ότι το τελευταίο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα του Πρωθυπουργού, είναι αυτός που εγγυάται την ενότητα του ΠΑΣΟΚ.»