ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαριάνθη Καφετζή – Ραυτοπούλου: Μια νικήτρια της ζωής στη μάχη των εκλογών

Μαριάνθη Καφετζή – Ραυτοπούλου: Μια νικήτρια της ζωής στη μάχη των εκλογών

Υποψήφια στο βόρειο τομέα της Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι η δυναμική οικονομολόγος στις βουλευτικές εκλογές…

Με παρουσία στην πολιτική σκηνή από το 2014, η κ. Μαριάνθη Καφετζή - Ραυτοπούλου ρίχνεται στη μάχη των βουλευτικών εκλογών, με κύριο μέλημα να προσφέρει στην πατρίδα και τους πολίτες.

Η εντυπωσιακή της παρουσία, η θετική της ενέργεια, το καθαρό πρόσωπο και το ειλικρινές χαμόγελο, αποτελούν τα στοιχεία που κάνουν την Μαριάνθη Καφετζή – Ραυτοπούλου να κερδίζει τους συνομιλητές της.

Οικονομολόγος στο επάγγελμα, εντυπωσιάζει με τις σπουδές της και την επαγγελματική της καριέρα και κατάρτιση.

Από μικρή ηλικία έκανε οικογένεια και παιδιά, χωρίς όμως να σταματήσει να αγωνίζεται και να ονειρεύεται για την Ελλάδα. Με αδιάκοπο ενδιαφέρον για τα κοινά, η κ. Καφετζή δεν διστάζει να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες για το καλό των συμπολιτών της. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που το 2014 αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό της ΝΔ.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Με αξιοθαύμαστο θάρρος, δέχτηκε να θέσει υποψηφιότητα και για τις βουλευτικές εκλογές του 2015, μόλις δύο εβδομάδες πριν στηθούν οι κάλπες. Παρά τις παραινέσεις φίλων, συγγενών και ειδικών, αποφάσισε να ρισκάρει και να θέσει εαυτόν στην κρίση των πολιτών της Αθήνας.

Χιλιάδες πολίτες την εμπιστεύτηκαν, αναγνωρίζοντας το άδολο ενδιαφέρον της για την πατρίδα και τους πολίτες.

Αυτό όμως που την κάνει ξεχωριστή και άξια θαυμασμού είναι η ψυχική ενέργεια και δύναμη που έχει. Ένα τραγικό συμβάν άλλαξε τη ζωή της και τη σημάδεψε για πάντα. Ο ξαφνικός θάνατος του γιου της σε τροχαίο δυστύχημα, τον Δεκέμβριο του 2015 τη συνέτριψε. Βρήκε, όμως, τη δύναμη να σταθεί και πάλι όρθια, να συνεχίσει τη μάχη για την κόρη της και να στηρίξει την οικογένειά της, δίνοντας έναν καθημερινό αγώνα που ήθελε να δώσει, προσφέροντας τα πάντα στην πατρίδα του, ο αδικοχαμένος Σπύρος…

Η υποψηφιότητα στο βόρειο τομέα της Αθήνας στις επερχόμενες εκλογές

Η κ. Μαριάνθη Καφετζή – Ραυτοπούλου θα είναι υποψήφια στο βόρειο τομέα της Αθήνας, με τη Νέα Δημοκρατία, στις εθνικές εκλογές του 2019.

Όπως είναι φυσικό, δεν σταματά να μιλά με τους πολίτες. Σε καφενεία, λαϊκές αγορές, καταστήματα, συγκεντρώσεις και διάφορες εκδηλώσεις, η κ. Καφετζή δηλώνει παρούσα, αφουγκράζεται την αγωνία των Ελλήνων για το μέλλον, επισημαίνοντας την σημαντικότητα της ψήφου στις εθνικές εκλογές.

Καταπιάνεται με ζητήματα που άλλη διστάζουν να ξεστομίσουν, όπως το δημογραφικό, τονίζοντας την ανάγκη να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπισή του.

Αγωνιά, παράλληλα, για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα και συνομιλεί με τους πολίτες για τις επιπτώσεις των χειρισμών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τονίζει, οι συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι πολλές και κρύβουν κινδύνους για το μέλλον τόσο σε γεωπολιτικό επίπεδο, όσο και στις εμπορικές συναλλαγές.

Η δράση της πολύπλευρη, η δίψα της να προσφέρει στην πατρίδα παραμένει ανεξίτηλη και ο στόχος της ένας και ιερός: Να βάλει το δικό της λιθαράκι, ώστε να διαμορφωθούν -επιτέλους- οι συνθήκες στην πολιτική ζωή του τόπου, προκειμένου τα νέα παιδιά της χώρα μας να αποκτήσουν ξανά την ελπίδα πως θα ζήσουν στην πατρίδα τους και δεν θα αναγκαστούν να ξενιτευτούν.

Ως μέλος του τομέα οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, η Μαριάνθη Καφετζή καθημερινά εργάζεται σκληρά για να δημιουργηθεί εκείνο το πλαίσιο στο οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος, που θα έρθει να προσφέρει λύσεις στα αδιέξοδα που προκαλεί η σημερινή οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Γνωρίζει πως το έργο της δεν είναι εύκολο, δεν υπόσχεται, γιατί ξέρει πως δεν μπορούν να γίνουν θαύματα απ’ τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά δηλώνει απολύτως βέβαιη πως: «αν ως Έλληνες πιστέψουμε στις τεράστιες δυνατότητές μας, τότε ναι, μπορούμε να καταφέρουμε να προσφέρουμε ξανά στα παιδιά μας τις προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο, σε μια χώρα που θα ανήκει σε εμάς και όχι στα ξένα συμφέροντα που ξεκάθαρα εξυπηρετεί -και φάνηκε ξεκάθαρα με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας- η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές εκλογές 2019: Συντριβή ΣΥΡΙΖΑ - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Σχετικές ειδήσεις