ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης: Οι ελεγκτές της τρόικας ψάχνουν αφορμές

Καρατζαφέρης: Οι ελεγκτές της τρόικας ψάχνουν αφορμές

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τάχθηκε σήμερα υπέρ μιας γενικότερης διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές της χώρας.

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι όλοι οι Έλληνες πολιτικοί θα ήθελαν μια ευρύτερη και γενικότερη διαπραγμάτευση, αλλά όπως είπε «το θέμα είναι αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει τέτοιο πεδίο και αν μπορείς».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι δεν θα είναι «φρόνιμο σήμερα να δοθεί από τη χώρα μας αφορμή στην Ευρώπη για δυσμενείς αποφάσεις και αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της τρόικας.

«Αυτό το οποίο αντιλήφθηκα από την μακρά συνάντησή μου με την διευρυμένη σύνθεση των 10 εκπροσώπων της τρόικας που ήρθαν στο γραφείο μου, είναι ότι "ψάχνονται" να βρουν αφορμή. Δεν νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ φρόνιμο, εκεί που είναι τα πράγματα σήμερα, να δώσουμε μια τέτοια αφορμή» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Συνάντηση με Ιδιοκτήτες Φορτηγών

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης είχε σήμερα συνάντηση στα γραφεία του κόμματος, με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών Ιδιοκτητών φορτηγών. Οι συνδικαλιστές εξέθεσαν στον κ. Καρατζαφέρη τα προβλήματα του κλάδου τους, και τις θέσεις τους για την απελευθέρωση του επαγγέλματος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ευρώπη, αναφορικά με τις χερσαίες μεταφορές, ενώ ανέθεσε σε επιτροπή του κόμματος να μελετήσει τις προτάσεις των Ιδιοκτητών Φορτηγών.