ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστολόπουλος: «Είμαι αθώος»

Newsbomb

O Γ. Αποστολόπουλος, στέλεχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ο οποίος κατά πληροφορίες ήταν στο παρελθόν συνεργάτης των πρωθυπουργών Γ.Παπανδρέου και Αντ.Σαμαρά, αλλά και συνεργάτης του ίδιου του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση χαρακτηρίζοντας τις καταγγελίες Χαϊκάλη «αστυνομικό σενάριο» υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα.

O καταγγελλόμενος και ύποπτος για την τέλεση του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή , υποστηρίζει ότι ουσιαστικά ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν αυτός που του είπε «αν λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα θα ψηφίσω». Έφτασε δε ένα βήμα παραπέρα αφού φέρεται να ισχυρίστηκε πως διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία που καταδεικνύουν όσα λέει, αφού «το βίντεο Χαϊκάλη είναι μονταρισμένο».

Υπονοεί λοιπόν πως κατέγραφε και εκείνος την συνομιλία και πως διαθέτει σχετικό βίντεο. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως στις εξηγήσεις του είπε ότι σκοπός ήταν να αποδείξει την ηθική κατάπτωση του κόμματος στο οποίο υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και συντάκτης του οικονομικού του προγράμματος. Εν ολίγοις ισχυρίζεται πως «παγίδευσε τον Χαϊκάλη για τον καταγγείλει».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved