Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2015 – Αμετανόητος ο Σαμαράς: Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη! (vid)

Newsbomb

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας. Θέλω να αισθάνονται υπερήφανοι για τη μάχη που δώσαμε, όπως αισθάνομαι κι εγώ».

Με τα παραπάνω λόγια άρχισε τον... επικήδειο της μεγάλης ήττας της ΝΔ στις εκλογές 2015 ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς.

Αμετανόητος για τα εγκλήματα που έκανε εις βάρος του ελληνικού λαού και δίχως ίχνος αυτοκριτικής, ο κ. Σαμαράς τόλμησε να πει ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του!

«Ο ελληνικός λαός μίλησε και όλοι σεβόμαστε την απόφασή του», συνέχισε.

Θέλοντας να "ξεπλύνει" την καταστροφική πολιτική του, ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι «παρέλαβα μία χώρα στο χείλος της καταστροφής».

«Βγάλαμε τη χώρα από τα ελλείμματα, από την ύφεση. Βάλαμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση», συνέχισε, δείχνοντας να μην έχει συνειδητοποιήσει το γιατί τον «μαύρισε» ο ελληνικός λαός.

Αίσθηση προκάλεσε και η απουσία οποιασδήποτε αναφοράς του στην επόμενη μέρα της ΝΔ.

«Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι ευχάριστο. Αλλά η ΝΔ άντεξε, η ΝΔ είναι όρθια, παρά τα πολλά δύσκολα, αλλά αναπόφευκτα μέτρα που πήραμε στα 2,5 χρόνια της διακυβέρνησής μας. Η ΝΔ έχασε μόνο δύο μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012 και είναι έτοιμη να παίξει καθοριστικό ρόλο από εδώ και στο εξής», δήλωσε, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr ότι δεν προτίθεται να πράξει το αυτονόητο, δηλαδή να πάει σε συνέδριο και να παραδώσει την ηγεσία της ΝΔ.

LIVE ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB