Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας προς αγρότες: Ξέρω ότι έχουμε διαφωνίες, αλλά εκφράζετε με έντιμο τρόπο τις ανησυχίες σας

Newsbomb

«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν θα λύσουμε το πρόβλημα, εάν δεν αυξήσουμε τον εθνικό μας πλούτο. Πρέπει να βρούμε λύσεις για τους ανθρώπους που παράγουν, αλλά να κάνουμε κι έναν διαχωρισμό ανάμεσα σε εκείνους τους αγρότες που δυσκολεύονται να παράγουν και σε μια μικρή μειοψηφία που έχει ωφεληθεί πολύ τα τελευταία χρόνια». Αυτό ανέφερε σήμερα, Πέμπτη (25/02/2016) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος εκπροσώπους των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Θέλω να πιστεύω πως απέναντί μου έχω ανθρώπους του μόχθου. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε να βγάλουμε την χώρα από την κρίση», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός διαχώρισε τη θέση του από την απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για αυτεπάγγελτη δίωξη των αγροτών που κλείνουν τους δρόμους, με την κατηγορία της παρακώλυσης των συγκοινωνιών. «Δεν συμφωνώ καθόλου με την ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας: «Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, ξέρω ότι έχουμε διαφωνίες, αλλά εκφράζετε με έναν έντιμο και ειλικρινή τρόπο τα αιτήματα και τις ανησυχίες σας».