ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ανεπιθύμητοι» Παυλόπουλος, Νοτοπούλου, Φάμελλος στη Θεσσαλονίκη για το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Newsbomb

Οργή λαου: Εξαγριωμένοι πολίτες φώναξαν συνθήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και των κυβερνητικών στελεχών - Πανδαιμόνιο επικράτησε λίγο μετά τις 18:00 την Κυριακή (27/01/2019) στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα για τη Μακεδονία, κατά της επίσκεψης του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στην πόλη και εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών. - Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν ότι οι πολιτικοί είναι ανεπιθύμητοι στη Βόρεια Ελλάδα 

Μετά τη συμφωνία των Πρεσπών οι αντιδράσεις του λαού θα είναι απρόβλεπτες.

Εκατοντάδες πολίτες επιτέθηκαν φραστικά με σκληρές εκφράσεις και συνθήματα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και στους υπουργούς Κατερίνα Νοτοπούλου και Σωκράτη Φάμελλο για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, που βρίσκονταν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, διαδηλωτές συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι διαδηλωτές φωνάξαν «βαριά» συνθήματα όπως «Προκόπη προδότη» και προσπάθησαν να σπάσουν τον φραγμό των ΜΑΤ κάτω από το Μέγαρο Μουσικής, στη συμβολή των οδών Κάλλας και 25ης Μαρτίου, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά. Παράλληλα, αποδοκίμασαν έντονα την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Σωκράτη Φάμελλο κατά την άφιξη τους. Η πομπή που μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ δεν κατάφερε να περάσει μπροστά από την κεντρική είσοδο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα ο Προκόπης Παυλόπουλος να προσέλθει στον χώρο της εκδήλωσης από πλαϊνή είσοδο.

Ωστόσο η ένταση εκτονώθηκε γρήγορα, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ο κ. Παυλόπουλος είχε προγραμματίσει να παραστεί σε εκδήλωση για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το voria.gr, οι διαδηλωτές ήρθαν αντιμέτωποι με τον αστυνομικό φραγμό λίγα μέτρα πιο κάτω από το Μέγαρο, στη συμβολή των οδών Μαρίας Κάλλας και 25ης Μαρτίου.

Η Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία διαμαρτύρεται για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και τάσσεται υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Πηγές φωτογραφιών, πληροφοριών και βίντεο: thestival.gr, voria.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο φανάρι: Σκοπιανός πιάστηκε στα χέρια με Έλληνες

Κηδεία Θέμου Αναστασιάδη: Ήταν όλοι τους εκεί (pics&vid)

Τροχαίο Ποσειδώνος: Και τρίτος νεκρός από το φρικτό δυστύχημα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved