ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος καβγάς στη Βουλή για το ταξίδι Καμμένου στο Λονδίνο

Νέος καβγάς στη Βουλή για το ταξίδι Καμμένου στο Λονδίνο

«Άναψαν» για τα καλά τα αίματα τη Δευτέρα (30/10/2017) στη Βουλή ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Τσιάρα με φόντο το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Λονδίνο.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του κ. Τσιάρα, ο οποίος, απευθυνόμενος στον κ. Καμμένο, του είπε: «Αποδείχτηκε ότι δεν πληρώσατε με την πιστωτική σας κάρτα αλλά με μετρητά. Αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο ζήτημα σε σας γιατί ισχυριστήκατε μπροστά σε 300 συνάδελφους και αυτό αποδείχτηκε λίγο αργότερα ότι ήταν ψέματα».

Σε οργισμένο ύφος ήρθε η απάντηση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., ο οποίος ανέφερε: «Ζητήστε συγγνώμη, αλλιώς θα σας κάνω μήνυση!».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε για ακόμη μια φορά πως πλήρωσε από την τσέπη του την διαμονή στο ξενοδοχείο της βρετανικής πρωτεύουσας κι ότι δεν πλήρωσε από λεφτά του ελληνικού Δημοσίου.

«Χρέωσα την κάρτα μου στην εταιρεία booking.com, χρέωσα το ξενοδοχείο στην κάρτα μου, σας δίνω τον αριθμό της κάρτας μου σας δίνω και το pin για να μπείτε να δείτε ακριβώς τι έγινε χρεώθηκε. Η κάρτα μου κατατέθηκε στο ξενοδοχείο και στην εξόφληση πλήρωσα με μετρητά. Αυτή την υποκλαπείσα προσωπική απόδειξη χρησιμοποιείται εσείς για να κάνετε κοινοβουλευτικό έλεγχο. Δέχεστε ότι ένας βουλευτής μπορεί να παρακολουθείται στην προσωπική του ζωή από διάφορους τύπους και να υποκλέπτεται η απόδειξη με την οποία πλήρωσε κάτι», ανέφερε – μεταξύ άλλων – ο κ. Καμμένος.

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα από τη Βουλή

Σχετικές ειδήσεις