ΨΩΝΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ευρωπαϊκή Πίστη: 100% Ελληνική ασφάλιση

Ευρωπαϊκή Πίστη: 100% Ελληνική ασφάλιση

Η φερέγγυα και αξιόπιστη Ελληνική εταιρία που επί 36 χρόνια είναι δίπλα σε κάθε ασφαλισμένο της!

Η ΙΔΡΥΣΗ

Η ιστορία της Ευρωπαϊκής Πίστης ξεκινά την 1η Νοεμβρίου 1977, όταν ο Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας μέχρι και σήμερα, μαζί με άλλους 18 ασφαλιστές δημιουργούν την Ευρωπαϊκή Πίστη και οικοδομούν μια 100% Ελληνική εταιρία.

Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της η Ευρωπαϊκή Πίστη στήριξε την ανάπτυξή της στον ανθρώπινο παράγοντα, στη χρηστή διαχείριση, στη σκληρή δουλειά και σε στρατηγικούς στόχους όπως είναι:

  • Η δημιουργία μια κοινωνίας ευχαριστημένων ανθρώπων – των ανθρώπων της Ευρωπαϊκής Πίστης – η ικανοποίηση των οποίων θα πηγάζει από τη συμμετοχή τους στους μηχανισμούς των αποφάσεων και τα αποτελέσματα.
  • Η επιρροή και κατάκτηση καθημερινά μεγαλύτερου μέρους της αγοράς των πελατών και της αγοράς εργασίας με στόχο την κατάκτηση της κορυφαίας θέσης.
  • Η δημιουργία και η ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με σκοπό την ταχύτερη υλοποίηση των οικονομικών και διοικητικών φιλοδοξιών των στελεχών της εταιρίας.

Η ΠΟΡΕΙΑ

Από τότε έως και σήμερα, 36 χρόνια μετά, η Ευρωπαϊκή Πίστη - η μοναδική ασφαλιστική εισηγμένη στο Χ.Α. –έχοντας μηδενικό τραπεζικό δανεισμό και καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή, ακολουθεί συνεχώς ανοδική πορεία. Πρωτοποριακά προγράμματα προσανατολιζόμενα στις ανάγκες του πελάτη, υπηρεσίες που απαντούν σε λύσεις 360ο, καινοτόμες υπηρεσίες για το Δίκτυο συνεργατών της, πιστοποιήσεις με ISO για το σύνολο των υπηρεσιών προς τον πελάτη, βραβεία TrueLeaders.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Ο Κώστας Χαλκιώτης, Προϊστάμενος Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρίας, εξηγεί πως η Ευρωπαϊκή Πίστη κατάφερε να διακριθεί και να φέρει τον τίτλο TrueLeader, αναφέροντας ότι:«Ο συγκεκριμένος θεσμός θεσπίστηκε από την ICAP με στόχο να βραβεύει τις εταιρίες και τους Ομίλους που πληρούν συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια όπως η Κερδοφορία, η Αύξηση Προσωπικού, το υψηλό Rating πιστοληπτικής ικανότητας και η Θέση στον Κλάδο.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ικανοποιούσε για τρίτη χρονιά και τις τέσσερις προϋποθέσεις βράβευσης και διακρίθηκε ως μια από τις 42 καλύτερες επιχειρήσεις - ηγέτες στην Ελληνική αγορά το 2012, ανάμεσα σε 500 εταιρίες. Για το οικονομικό έτος 2012, είναι η μοναδική ασφαλιστική που πετυχαίνει τη σημαντική αυτή διάκριση».

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Η Ευρωπαϊκή Πίστη δίνει ιδιαίτερη σημασία στον πελάτη. Συμπεριφέρεται σε κάθε ασφαλισμένοτης σαν να είναι ο μοναδικός της πελάτης και αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες του. Παράλληλα, βοηθά κάθε συναλλασσόμενομε την εταιρία,να κατανοήσει ότι η ασφάλιση είναι πολύτιμη για τον ίδιο και για την οικογένειά του σε κάθε περίπτωση και ακόμη πολυτιμότερη σε περιόδους οικονομικής ύφεσης.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας,η Ευρωπαϊκή Πίστη δημιούργησε το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας.

Ο Ασφαλιστικός Γονέας (www.asfalistikosgoneas.gr) είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία χωρίς κανένα κόστος και είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πιο συνηθισμένη καθημερινή πράξη κάθε οικογένειας, τις καθημερινές της αγορές.

Ο Ασφαλιστικός Γονέας δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να πληρώνει λιγότερα ασφάλιστρα σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη. Εξασφαλίζει δωρεάν αγορές τόσο στον ασφαλισμένο όσο και στην οικογένειά του σε περίπτωση Νοσοκομειακής Περίθαλψης ή απώλεια ζωής από ατύχημα. Η επιστροφή ασφαλίστρων αλλά και οι δωρεάν αγορές καθορίζονται ανάλογα με το ύψος των αγορών που πραγματοποιούνται με την χρήση του Ασφαλιστικού Γονέα σε συμβεβλημένα με την Ευρωπαϊκή Πίστη καταστήματα.

Η ΚΡΙΣΗ

Και η κρίση; Πόσο έχει επηρεάσει την Ευρωπαϊκή Πίστη;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρίας, οι ρυθμοί ανάπτυξης των πωλήσεων της τα τρία τελευταία έτη, είναι πάνω από το 11,3% και πολλαπλάσιοι από το μέσο όρο της αγοράς. Το δίκτυο συνεργατών και τα προϊόντα της είναι έτσι δομημένα, ώστε να μετατρέπουν την αδυναμία σε δύναμη.

Σύμφωνα με τον Κώστα Χαλκιώτη «Γνωρίζουμε όλοι στην Ευρωπαϊκή Πίστη ότι το «προϊόν» που διαχειριζόμαστε είναι πολύτιμο και πολύ πιο αναγκαίο όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και βοηθάμε την κοινωνία να το κατανοήσει».

Στην Ευρωπαϊκή Πίστη κοιτάζουν μπροστά, ψηλά και συνεχίζουν!