ΨΩΝΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

MEDIA STROM: Κοιμάσαι καλά, ζεις καλύτερα

MEDIA STROM: Κοιμάσαι καλά, ζεις καλύτερα

Τρεις γενιές τώρα, η αγαπημένη εταιρία στρωμάτων. Η εμπιστοσύνη και η προτίμηση περισσοτέρων από 2.500.000 ανθρώπων που ξυπνούν με χαμόγελο πάνω σε ένα στρώμα Media Strom, εδώ και δεκαετίες, έχει φέρει την ελληνική εταιρία στην 1η θέση του κλάδου.

Στην υπηρεσία του… θεού Ύπνου

«Ύπνε, βασιλιά όλων των θεών κι όλων των ανθρώπων». Τόση μεγάλη ήταν η δύναμη του θεού Ύπνου στην αρχαιότητα, που ακόμα και η Ήρα, όταν τον επισκέφτηκε στην «Νήσο των Ονείρων», την Λήμνο, τον προσφώνησε «Άναξ», βασιλιά των πάντων. Αυτόν τον παντοδύναμο θεό, υπηρετεί εδώ και 46 χρόνια, η Media Strom, η εταιρία με την παράδοση υπεροχής στα προϊόντα ποιοτικού ύπνου.

«Σκεφτείτε για μία μόνο στιγμή πως θα ήταν αν όλοι μας ξαναγεννιόμασταν κάθε μέρα. Ο λόγος που σας προσκαλώ να αναρωτηθείτε είναι στενά συνυφασμένος με αυτό που έχουμε καταφέρει στη Media Strom σήμερα.

Δημιουργούμε έχοντας ως έμπνευσή μας τις καθημερινές σας ανάγκες για αληθινή ξεκούραση, χαλάρωση, ευεξία και αναζωογόνηση. Όπως μια πεταλούδα γεννιέται και η ζωή της διαρκεί περίπου μία μέρα, έτσι όλοι μας πια μπορούμε πλέον να ξυπνάμε κάθε μέρα λες και ξαναρχίζουμε τη ζωή μας. Με τη Νέα Γενιά Στρωμάτων από τη Media Strom, η ευκαιρία ν’ απολαύσουμε έναν πραγματικά ποιοτικό ύπνο γίνεται δική μας. Τα πιο εξελιγμένα στρώματα που έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί ποτέ στην Ελλάδα, αλλά και παγκόσμια, προσφέρονται πλέον σε ένα κόστος αληθινά προσιτό. Έτσι, μπορούμε πια όλοι μας να κάνουμε μια πραγματικά Νέα Αρχή στον Ύπνο!» δηλώνει η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της εταιρίας κυρία Αγγελική Τσακμακλή.

Σταθμοί δημιουργίας και εξέλιξης

Η ιστορία άρχισε να γράφεται το 1967 από τους αδελφούς Ιωάννη & Νικόλαο Νιάρχο, σε ένα ημιυπόγειο στο Μεταξουργείο. Με όραμα τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας του ύπνου των ανθρώπων και κατά συνέπεια και την ποιότητα της ζωής τους, δημιουργήθηκε η Media Strom (Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΒΕΕ).

Η 100% ελληνική εταιρία, σηματοδότησε μια νέα εποχή για τον κλάδο της στρωματοποιίας και σήμανε την αρχή για την αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων που υπήρχαν μέχρι τότε στην αγορά. Σχεδόν μια δεκαετία μετά την δημιουργία της, η αμιγώς ελληνική στρωματοποιία καινοτόμησε, κατασκευάζοντας το πρώτο ορθοπεδικό στρώμα.

Από τότε, η μια καινοτομία διαδέχεται την άλλη πάντα με γνώμονα τα ποιοτικότερα προϊόντα και υπηρεσίες. Το 1977 ξεκινά η λειτουργία του πρώτου καταστήματος λιανικής πώλησης στρωμάτων στην Ελλάδα στην Στοά Μάντακα στην Αθήνα, το οποίο λειτουργεί μέχρι και σήμερα, με στόχο να γνωρίσει η εταιρία καλύτερα τον καταναλωτή και να μπορέσει να κατανοήσει τις ανάγκες και τα θέλω του. Λίγα χρόνια μετά εισήγαγε πρώτη στην Ελλάδα τα ντυμένα κρεβάτια αμερικάνικου τύπου τα οποία διατηρούν φανατικούς φίλους! Το 2004 έφερε την επανάσταση στην ελληνική στρωματοποιία, σχεδιάζοντας και λανσάροντας τα στρώματα νέας εποχής «Optimum» που ανέτρεψαν τα δεδομένα στον ύπνο και κατέρριψαν τον μύθο ότι το σκληρό στρώμα κάνει καλό. Το 2010 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στις νέες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής. Το νέο εργοστάσιο, είναι ένα πραγματικό στολίδι για την σύγχρονη ευρωπαϊκή βιομηχανία! Φτάνοντας στο 2013, η εταιρία με περηφάνια παρουσιάζει τη Νέα Γενιά Στρωμάτων που ήδη απολαμβάνει της αποδοχής του κοινού καθώς προσφέρει ακόμη πιο υψηλή ποιότητα σε νέες χαμηλές τιμές ώστε όλοι να μπορούν να ζουν καθημερινά μια μοναδική εμπειρία ευεξίας και ξεκούρασης.

Η ανταπόκριση των καταναλωτών στο όραμα των αδελφών Νιάρχου, από την αρχή της εταιρίας, ήταν άμεση. Σήμερα, η εταιρία διαθέτει 51 συνολικά καταστήματα λιανικής πώλησης των προϊόντων της καθώς και ένα εκτεταμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων επίπλων και ξενοδοχείων σε ολόκληρη τη χώρα, αποτελώντας έτσι το μεγαλύτερο δίκτυο στρωματοποιίας στην Ελλάδα. Το όνομά της έγινε συνώνυμο του ανατομικού και ορθοπεδικού στρώματος αλλά και του ποιοτικού ύπνου.

Νέες εγκαταστάσεις

«Είναι χαρά και τιμή μας που διαθέτουμε το κορυφαίο εργοστάσιο στην Ευρώπη κι ένα από τα πιο σύγχρονα στον κόσμο!», δηλώνει ο Υπεύθυνος Παραγωγής & Εργοστασίου της εταιρίας κύριος Κώστας Παπαναστασίου.

Το νέο εργοστάσιο των 13.500 τ.μ. ολοκληρώθηκε και λειτουργεί από το Μάρτιο του 2010 στο ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρίας, έκτασης 40.000 τ.μ., στο Μαρκόπουλο Αττικής. Μαζί με το πρώτο κτίριο, 4.500 τ.μ., που λειτουργεί από το 2006 στον ίδιο χώρο, η συνολική επένδυση άγγιξε τα 28 εκ. ευρώ, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική, την επιχειρηματικότητα και την υγιή ανάπτυξη της εταιρίας.

Στο νέο εργοστάσιο μπορεί να δει κανείς μια μοναδική γραμμή παραγωγής στρωμάτων, με τα καλύτερα μηχανήματα των κορυφαίων κατασκευαστών στον κόσμο, να λειτουργούν υπό την επίβλεψη του εξειδικευμένου προσωπικού, μετουσιώνοντας την τεχνολογία και την εμπειρία σε υψηλή ποιότητα προϊόντος.

Η αναγνώριση της Media Strom ως μιας από τις κορυφαίες βιομηχανίες στη διεθνή στρωματοποιία επιβεβαιώνεται κι από στελέχη των μεγαλύτερων εταιριών α’ υλών και εξοπλισμού του κλάδου παγκοσμίως.

«Είμαι 30 χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά και επισκέφθηκα πολλούς κατασκευαστές στρωμάτων σ’ όλο τον κόσμο. Η Media Strom είναι μία από τις πιο μοντέρνες και αποτελεσματικές βιομηχανίες που έχω δει» – KurtRüegg, SalesManager, SpühlAG [η Spühl είναι κορυφαία εταιρία στην κατασκευή μηχανημάτων παραγωγής ελατηρίων παγκοσμίως].

«Με τίμησε το γεγονός ότι αποφασίσατε να μου δείξετε τις παραγωγικές σας εγκαταστάσεις, οι οποίες έμοιαζαν πάρα πολύ με φαρμακείο, τόσο στην οργάνωση όσο και στην καθαριότητα» – Sebastian Mândroc, External Sales Manager, DesleeClama [η DesleeClama είναι από τις πλέον πρωτοποριακές βιομηχανίες παραγωγής ποιοτικών υφασμάτων παγκοσμίως]

Οι άνθρωποί της εταιρίας

Όλα τα εργοστάσια και τα μηχανήματα είναι άψυχα, αν δεν υπάρχει ο άνθρωπος.

«Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας, και γι’ αυτό φροντίζουμε όχι μόνο για τις συνθήκες εργασίας τους, αλλά και για την επαγγελματική εξέλιξη και την απόκτηση δεξιοτήτων σε όλες τις θέσεις και τα επίπεδα ιεραρχίας», δηλώνει ο Υπεύθυνος Ανθρωπίνου Δυναμικού της εταιρίας κύριος Απόστολος Στέκας.

Την τελευταία τριετία, πάνω από 1.500 ώρες και πάνω από 100.000€ επενδύθηκαν σε εκπαίδευση, προκειμένου οι άνθρωποι της εταιρίας να εξειδικεύονται και να καταρτίζονται ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, ο καθένας απ’ το πόστο του.

Παράλληλα, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, που επιβάλλεται από τις βασικές αρχές της Media Strom, φαίνεται ακόμη και στο σχεδιασμό του νέου εργοστασίου, το οποίο είναι 100% προσβάσιμο από ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες, αλλά διαθέτει και παροχές για ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.

Έρευνα και Ανάπτυξη

Από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της Media Strom μέχρι και σήμερα, οι άνθρωποι της εταιρίας εμπνέονται από τις ίδιες βασικές αρχές, που έχουν γίνει πια κομμάτι της ζωής τους: Ήθος, Συνεχής πρωτοπορία, Ποιότητα προϊόντων και φυσικά Σεβασμός στον άνθρωπο, τη χώρα και το περιβάλλον.

Για να επιτύχει μια εταιρία, χρειάζεται σκληρή δουλειά, μεράκι και θέληση. Στην Media Strom, μελετούν συνεχώς τις διεθνείς εξελίξεις και τις πιο έγκυρες ιατρικές έρευνες που σχετίζονται με τον ύπνο και την υγεία. Δεν είναι τυχαίο συνεπώς, το γεγονός ότιη εταιρία διαθέτει το μοναδικό Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (Research & DevelopmentDepartment) του κλάδου στη χώρα, με μια έμπειρη ομάδα που εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων και το σχεδιασμό νέων. Σε διαρκή συνεργασία με το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης βρίσκεται και το Τμήμα Marketing της εταιρίας, μια ομάδα που βρίσκεται πάντα κοντά στην αγορά και διενεργεί διαρκώς έρευνες καταναλωτή, σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες εταιρίες του χώρου, προκειμένου να σχεδιαστούν τα προϊόντα που θα αποτελούν την καλύτερη πρόταση στην κατηγορία τους, δηλαδή προϊόντα best value for money.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Η επιχειρηματική δραστηριότητα έχει νόημα όταν υφίσταται μέσα σε μια κοινωνία αλληλεγγύης. Η εταιρία αισθάνεται χρέος και ευθύνη προς τους πιο αδύναμους από εμάς και το αποδεικνύει έμπρακτα, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας με τακτικές ενέργειες και δωρεές σε φορείς και σωματεία που είναι αρωγοί σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και φροντίζουν τα παιδιά.

Σήμερα, παρέχει υποστήριξη σε πολλούς φορείς όπως: Γηροκομείο Αθηνών, Το Σπίτι του Ηθοποιού, Ξενώνας «Ελπίδα», Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, Γραμμή Ζωής, Χατζηκυριάκειο ίδρυμα, Χαμόγελο του παιδιού κ.α.

Οικολογική Συνείδηση

Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας, και αυτό στην Media Strom το γνωρίζουν πολύ καλά! Το να λειτουργούν με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στη γη που μας φιλοξενεί, είναι κανόνας για την εταιρία εδώ και πολλά χρόνια.

Οι εγκαταστάσεις υπήρξαν πάντοτε φιλικές προς το περιβάλλον, χωρίς εκπομπές αερίων ή άλλων αποβλήτων, ενώ ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα ανακύκλωσης υλικών και συσκευασιών, τόσο εσωτερικά όσο και σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Το πάθος για ποιότητα και η ευθύνη απέναντι στους καταναλωτές είναι οι κατευθυντήριες δυνάμεις σε όλες τις δραστηριότητες της Media Strom, αξιολογώνταςως μεγαλύτερή της διάκριση, την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού το οποίο κατά την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων μπορεί να απολαμβάνει τα προϊόντα ύπνου με ΕΚΠΤΩΣΗ έως και 30%.

Google News Publisher Ακολούθησε το Newsbomb.gr
στο Google News

Τροφές που τρώμε καθημερινά και προκαλούν φλεγμονή (βίντεο)

02 Ιουν 2020 19:30

Τσίπρας: Να στηριχτούν οι οινοπαραγωγοί και οι αμπελουργοί (vid)

02 Ιουν 2020 19:29

Super League: «Κλειδώνει» η γραμμή του οφσάιντ στα πλέι οφ

02 Ιουν 2020 19:26

Επίθεση βιτριόλι: Συγκλονίζει συνάδελφος της Ιωάννας - «Ανέβηκε μία γυναίκα που έτρεμε και έκλαιγε»

02 Ιουν 2020 19:18

Ψαράδες έκαναν βόλτα σε λίμνη! «Πάγωσαν» με αυτό που βρήκαν στις όχθες της (pics)

02 Ιουν 2020 19:14

Διπλωματικό μπαράζ από την Ελλάδα: Θέτει την προκλητικότητα της Τουρκίας σε ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ

02 Ιουν 2020 19:11

Κορονοϊός: Ξεκίνησε η πρώτη κλινική μελέτη παγκοσμίως για θεραπεία αντισωμάτων

02 Ιουν 2020 19:02

Προκλητικός ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα: «Νόμιμες οι έρευνές μας»

02 Ιουν 2020 19:00

Πώς θα αντικαταστήσεις το αυγό, το βούτυρο και το τυρί σε κάθε συνταγή

02 Ιουν 2020 19:00

Κόρινθος: Αποκαλύψεις από τη μητέρα της 23χρονης που «έσβησε» μετά από επέμβαση ρουτίνας

02 Ιουν 2020 18:57

Στοίχημα: Το OnBet επέστρεψε με τις πιο έγκυρες προβλέψεις (video)

02 Ιουν 2020 18:53

MasterChef: Διέλυσαν εστιατόρια κριτή - Η απίστευτη αντίδρασή του (pics)

02 Ιουν 2020 18:53

Fortune Cookie: Η «προφητεία» σου για σήμερα 02/06

02 Ιουν 2020 18:50

Κορονοϊός Ισπανία: Κανένας θάνατος για δεύτερο 24ωρο - 137 νέα κρούσματα

02 Ιουν 2020 18:45

Τζορτζ Φλόιντ: Έκρυθμη η κατάσταση στις ΗΠΑ - Πέντε αστυνομικοί τραυματίες από πυροβολισμούς

02 Ιουν 2020 18:33

Αποκάλυψη Τούρκων για Σλούκα - Αυτό θα καθορίσει που θα παίζει του χρόνου

02 Ιουν 2020 18:31

Στριπτιτζάδικο προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα – Έτσι θα υποδέχεται τους πελάτες του (pics)

02 Ιουν 2020 18:31

Κορονοϊός: 12 κρούσματα σε πτήση από Ντόχα - Προσωρινή αναστολή των πτήσεων από Κατάρ

02 Ιουν 2020 18:31

Ευτυχείτε: Χαμός με τον Πέτρο Ίμβριο στην εκπομπή - Μεγάλη παρεξήγηση και ένταση! (Photos-Video)

02 Ιουν 2020 18:30

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη «φωτιά» - Η 34χρονη μπορεί να έχει δει την «μαυροντυμένη» μία φορά

02 Ιουν 2020 18:25

Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία Ζουγανέλη που είχε δραπετεύσει από το Δομοκό

02 Ιουν 2020 18:21

Το μεγαλείο της φύσης: Σπάνιο βίντεο από τη γέννηση λευκής φάλαινας!

02 Ιουν 2020 18:20

MasterChef: H στιγμή αδυναμίας ενός παίκτη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

02 Ιουν 2020 18:16

MasterChef: Αυτό συμβαίνει με τον Δημήτρη Μπέλλο!

02 Ιουν 2020 18:10

Έξαλλη η Kylie με τη μαμά της για το σκάνδαλο με την περιουσία. Τι έχει γίνει τελικά;

02 Ιουν 2020 18:09

Κορονοϊός: Κανένας θάνατος στην Ελλάδα τις τελευταίες 24 ώρες - 19 νέα κρούσματα

02 Ιουν 2020 18:06

Πέτσας: Η στοχοποίηση του υπουργού Τουρισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει μικρότητα και μιζέρια

02 Ιουν 2020 18:01

Τι είναι τα ξεσπάσματα ή αλλιώς temper tantrums;

02 Ιουν 2020 18:00

Κορονοϊός: Η Ελλάδα παράδειγμα για τη διεθνή ιατρική κοινότητα - Συνέδριο για τη νόσο COVID-19

02 Ιουν 2020 17:58

Προανακριτική Novartis: Απόρρητα έγγραφα του FBI στη Βουλή από τον Ιωάννη Αγγελή

02 Ιουν 2020 17:57

Κύπρος: Μυστήριο τα αίτια θανάτου του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός σε φωταγωγό

02 Ιουν 2020 17:53

Ελένη Μενεγάκη: Τα νέα κοσμήματά της που «βγάζουν μάτι», εσείς τα παρατηρήσατε;

02 Ιουν 2020 17:50

Πασίγνωστη 40άρα βάζει... φωτιές με λευκό βρεγμένο μπλουζάκι!

02 Ιουν 2020 17:43

Χαρίτσης: Να δοθούν απαντήσεις για την επιτροπεία του Ταμείου Ανάκαμψης

02 Ιουν 2020 17:39

Κόλαση» η Αλεσάντρα Αμπρόζιο! Τόπλες πόζες και με βρεγμένο t-shirt (pics)

02 Ιουν 2020 17:36

Καιρός: Πότε σταματούν και πότε... ξεκινούν ξανά οι καταιγίδες; Η ανάλυση του Αρναούτογλου

02 Ιουν 2020 17:35

Η πόλη επιστρέφει και αυτό το γεγονός το αποδεικνύει

02 Ιουν 2020 17:33

Βούλα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης

02 Ιουν 2020 17:32

Πανελλήνιες 2020: Στις 82.159 ο αριθμός των υποψηφίων των ΓΕΛ

02 Ιουν 2020 17:31

Κύπρος - Serial Killer: Ταινία στη μεγάλη οθόνη τα φρικτά εγκλήματα Μεταξά

02 Ιουν 2020 17:26

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER

Gossip-tv.gr Onsports.gr Queen.gr Astrology.gr Mothersblog.gr Onmed.gr Leoforos.gr Ratpack.gr i-Ellada.gr
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2012-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved