Τζάμπολ στη Euroleague – H ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης του Ολυμπιακού

Newsbomb

Η Euroleague επιστρέφει και υπόσχεται «πλούσια» δράση και πολλές συγκινήσεις – Τζάμπολ την Πέμπτη (1/10) με Ολυμπιακό, την Παρασκευή (2/10) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Εφτά μήνες δίχως δράση ήταν πολλοί! Η Euroleague επιστρέφει και άπαντες πιστεύουν ότι θα δούμε την πιο ανταγωνιστική σεζόν στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται ανανεωμένος, έχοντας πλέον στο ρόστερ του τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ντύθηκε και πάλι στα «ερυθρόλευκα» μετά από μια πενταετία στη Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (1/10) τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από την πλευρά του έχει μπει σε μια νέα εποχή μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τα ηνία ανέλαβαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης κι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι οποίοι με μειωμένο μπάτζετ κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να «χτίσουν» ένα ρόστερ που θα δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Το «τριφύλλι» ρίχνεται στη μάχη την Παρασκευή (2/10), όπου θα αντιμετωπίσει, στη Ρωσία, τη Χίμκι. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή, τον αγώνα θα μπορέσει να παρακολουθήσει κι ένας συγκεκριμένος αριθμός φιλάθλων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved