ΜΠΑΣΚΕΤ

Η φωτογραφία του Μπατίστ με τον Ντομινίκ Ουίλκινς που σάρωσε το Instagram

Η φωτογραφία του Μπατίστ με τον Ντομινίκ Ουίλκινς που σάρωσε το Instagram
InTime

Ο Μάικ Μπατίστ συναντήθηκε με τον Ντομινίκ Ουίλκινς και ανέβασε στο Instagram φωτογραφικό στιγμιότυπο, υποστηρίζοντας πως όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό κι έβλεπε το λάβαρο του Ευρωπαϊκού στο Παρίσι ήταν πηγή έμπνευσης για αυτόν.

Μια συνάντηση… γιγάντων έγινε πρόσφατα στις ΗΠΑ, με δυο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού να τα λένε στα παρκέ του ΝΒΑ. Ο μύθος Ντομινίκ Ουίλκινς συνάντησε τον πιο επιτυχημένο ξένο παίκτη που φόρεσε την πράσινη φανέλα, τον Μάικ Μπατίστ κι οι δυο τους σίγουρα είχαν πολλά να πουν. Τόσο για το μπάσκετ και το ΝΒΑ όσο και για τη θητεία τους στο «τριφύλλι», σε διαφορετικές εποχές βέβαια ο καθένας.

Μάλιστα, ο Μάικ Μπατίστ ήταν τόσο ενθουσιασμένος με αυτή τη συνάντηση που πόσταρε τη φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας κι ένα καταπράσινο μήνυμα!

«3+1=4 (96, 07, 09, 11). Το να βλέπω το μπάνερ της κατάκτησης της Ευρωλίγκας το 1996 με εσένα και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη ήταν όλο το κίνητρο που χρειαζόμουν. Κάθε φορά που πατούσα το πόδι μου στο παγκοσμίως γνωστό ΟΑΚΑ, το μόνο που είχαν κάνω ήταν να κοιτάξω ψηλά και να πάρω δύναμη. Σε ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάικ Μπατίστ για να δεχθεί καταιγισμό σχολίων από φίλους του Παναθηναϊκού που αποθέωσε αμφότερους τους εμβληματικούς Αμερικανούς του «τριφυλλιού».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Click away: Σήκωσαν ρολά τα καταστήματα – «Μουδιασμένος» ο κόσμος