ΜΠΑΣΚΕΤ

LIVE: Η δεύτερη ημέρα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος

Δείτε όλα όσα θα συμβούν κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του 3ου Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στον τελικό της διοργάνωσης που διεξάγεται στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βρεθεί ξανά στο ΟΑΚΑ για να τιμήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο που γιγάντωσε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη και δημιούργησε μια παντοκρατορία που όμοιά της δεν υπάρχει! Έναν από τους ελάχιστους παράγοντες στον ελληνικό αθλητισμό, που ό,τι υποσχέθηκε το έκανε πράξη. Είχε πει ότι θα κάνει τον μπασκετικό Παναθηναϊκό τη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης και το έκανε!

Το «τριφύλλι» πέτυχε μια εντυπωσιακή ανατροπή κόντρα στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας στην επιστροφή του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα αντιμετωπίσει στον αποψινό τελικό την Αναντολού Εφές, η οποία επικράτησε στον πρώτο ημιτελικό της Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς. Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να νικήσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης και να κατακτήσουν για δεύτερη φορά το τουρνουά, τιμώντας τη μνήμη του μεγαλύτερου παράγοντα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Δείτε όλα όσα θα γίνουν τη δεύτερη ημέρα του 3ου Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

*Το κείμενο θα ανανεώνεται

Συγκίνηση στο ΟΑΚΑ

Ο κόσμος τραγουδά για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον αδερφό του, Θανάση

«Τρελάθηκαν» οι παίκτες με τον κόσμο!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού επέστρεψε μετά από ενάμιση χρόνο στις εξέδρες και το ΟΑΚΑ… θύμισε παλιές εποχές. Η «πράσινη» ΚΑΕ ανέβασε ένα βίντεο με τους παίκτες να εκφράζουν τα θετικά τους συναισθήματα γι’ αυτή την επιστροφή και το παρακάτω μήνυμα «Μας έλειψαν τα συνθήματα, οι πανηγυρισμοί, τα χειροκροτήματα...». Ομάδα και κόσμος ξανά μαζί.

Επίσης, ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε insta story του έγραψε για την επιστροφή του στα παρκέ: «Το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Δώστε μου λίγο χρόνο και θα δείτε τον Νέντο που είδατε την περσινή σεζόν».

Τα highlights του τελικού

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 80-74 την Αναντολού Εφές στον τελικό και κατέκτησε την πρώτη θέση στη διοργάνωση έγινε θεσμός στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου

Σαντ Ρος «κλέβει», Έβανς σκοράρει

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι ο Ζόραν Σάβιτς αναχώρησαν για τη Σερβία για να παρευρεθούν σε μια τελετή για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς κι ως εκ τούτου δεν θα βρεθούν στις απονομές.

Ημίχρονο: Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές 47-34

Άμυνα για «σεμινάριο» από τον Παπαγιάννη

Ο Πέρι «έσπασε» την μπασκέτα

Το διπλό μπλοκ του Παπαγιάννη

Το εντυπωσιακό καλάθι του Νέντοβιτς

Ξεκίνησε ο τελικός...

Τα highlights του μικρού τελικού

Η Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς νίκησε 94-84 την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και κατέλαβε την τρίτη θέση στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ζ. Σάβιτς: Πάντα χαίρομαι να επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη

Ημίχρονο στον μικρό τελικό: Παρτιζάν - Ουλμ 42-50

Στις 17:00 ξεκινά ο μικρός τελικός του τουρνουά μεταξύ της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και της Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς