Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγραψε ξανά ιστορία – Το καλάθι που έσπασε άλλο ένα ρεκόρ του Καρίμ

Newsbomb

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε άλλη μια «χρυσή σελίδα» στην ιστορία του στους Μιλγουόκι Μπακς
AP PHOTO

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε άλλη μια «χρυσή σελίδα» στην ιστορία του στους Μιλγουόκι Μπακς

Μπορεί οι Μιλγουόκι Μπακς να γνώρισαν την ήττα από τους Σικάγο Μπουλς στον δεύτερο αγώνα του πρώτου γύρου των πλέι οφ του ΝΒΑ αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γράψει άλλη μια «χρυσή σελίδα» στην προσωπική του ιστορία τόσο στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη όσο και στα «ελάφια».

Με τους 33 πόντους που πέτυχε στον αγώνα που έληξε τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε έγινε ο πρώτος σκόρερ των Μπακς σε regular season και playoffs, ξεπερνώντας τον σπουδαίο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε πλέον τους 1.694 πόντους σε αναμετρήσεις των πλέι οφ και ξεπέρασε τους 1.692 που είχε σημειώσει στο παρελθόν ο Τζαμπάρ καταγράφοντας ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ.

Ο «Greek Freak» έγινε ο πρώτος σκόρερ με τη φανέλα των Μπακς σε αγώνα κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς όταν με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα έστειλε το ματς στην παράταση και παράλληλα «έσπασε» αυτό το milestone.

Τοτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ολοκληρώσει την ιστορική βραδιά, με 44 πόντους, 14 ριμπάουντ και 6 ασίστ και ταυτόχρονα έγινε φαβορί για τον τρίτο τίτλο MVP στην καριέρα του.

Ο δικός μας Γιάννης ανήκει ήδη στους κορυφαίους παίκτες που πάτησαν τα παρκέ του NBA. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια η λίγκα που τον συμπεριέλαβε τους 75 καλύτερους παίκτες στην τελετή που έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο στο NBA.

Και όπως είπε ο Σακίλ Ο'Νιλ μετά το χθεσινό του κατόρθωμα: «Μία μέρα θα λέμε ότι η λίγκα του ανήκει, ότι ο Γιάννης είναι ο καλύτερος. Τελεία και παύλα».

Δείτε στο Infographic του Newsbomb.gr όσα κατάφερε με τη φανέλα των Μπακς ο Καρίμ Αμπντούλ – Τζαμπάρ και όσα έχει πετύχει ως τώρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

Διαβάστε επίσης:

ΝΒΑ: Στραβοπάτημα για τους Μιλγουόκι Μπακς στο δεύτερο ματς με του Μπουλς για τα πλέι οφ

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved