ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Λάσο δίνει έναν τελικό και πρέπει να τον κερδίσει» - Σταθερή η κατάστασή του

Πάμπλο Λάσο Ρεάλ Μαδρίτης
Intime

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Λάσο, Τσους Ματέο αναφέρθηκε στο έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη ο τεχνικός της «βασίλισσας».

Το μέλος του τεχνικού τιμ της Ρεάλ εξήγησε ότι συμβαίνουν τέτοια δυσάρεστα περιστατικά από τη στιγμή που υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση.

«Η μητέρα μου μού είπε ότι το μπάσκετ είναι απλώς ένα παιχνίδι. Επειδή όμως μας αρέσει να το κάνουμε τόσο καλά, δίνουμε τεράστια σημασία στη νίκη και την ήττα. Όταν, λοιπόν τα πράγματα δυσκολεύουν και υπάρχει μεγάλη πίεση, μερικές φορές συμβαίνουν αυτά. Ο Πάμπλο δίνει ένα τελικό και πρέπει να τον κερδίσει», ανέφερε ο Ματέο.

Στη συνέχεια είπε: «Η χθεσινή είδηση ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για όλους μας, αλλά τα νέα μέχρι τώρα είναι καλά. Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση, όλες οι εξετάσεις που έχει κάνει, είναι καλές. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα πράγματα πάνε καλά, ο Πάμπλο (Λάσο) θα συνεχίσει να παλεύει. Είναι ένας φίλος πάνω απ όλα, που τον αγαπάμε όλοι πάρα πολύ».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Χθες, μας έστειλε ένα μήνυμα ότι θα λείψει για μερικές ημέρες. Η οικογένειά του γνώριζε την κατάσταση. Εμείς μάθαμε τα νέα από αυτό το μήνυμα, από εκεί και πέρα το τηλέφωνό του δεν λειτουργεί. Δεν θέλουμε να τον ενοχλούμε. Μιλήσαμε με την οικογένειά του».

Τα τελευταία νέα για την υγεία του Πάμπλο Λάσο

Ο Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα την Κυριακή (5/6) και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μαδρίτης. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ρεάλ, υποβλήθηκε σε καθετηριασμό και πέρασε το βράδυ στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Sanitas La Moraleja. ΄

Το ευχάριστο είναι ότι η κατάσταση του κρίνεται σταθερή και πλέον ο 54χρονος προπονητής έχει μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο, όπου θα συνεχίσει να παρακολουθείται από το προσωπικό της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου.

Σχετικές ειδήσεις