Εθνική ομάδα: Επιστρέφει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παραμένει εκτός ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Βαγγέλης Πάτας

Intime News

Εθνική ομάδα: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται κανονικά στη σύνθεση της Ελλάδα για την αναμέτρηση με την Ουκρανία, ενώ εκτός παραμένει ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής του Γ’ ομίλου, για να «κλειδώσει» μαθηματικά την πρώτη θέση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε ρεπό από τον Δημήτρη Ιτούδη στο προηγούμενο ματς με τη Μεγάλη Βρετανία, όπου η Εθνική έκανε το «3 στα 3». Ο «Greek Freak» επιστρέφει κόντρα στους Ουκρανούς, με στόχο να ηγηθεί της Ελλάδας, ώστε να πετύχει τον στόχο της.

Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανεβάζει στροφές, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο νεαρός ψηλός καταβάλει προσπάθεια για να είναι έτοιμος στο τελευταίο ματς στο Μιλάνο, με αντίπαλο την Εσθονία.

Η ώρα και το κανάλι του ΕλλάδαΟυκρανία

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουκρανία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (6/9). Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 και το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του, μέσα από το Live Blog του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved