ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Super Cup 2022: Η ώρα και το κανάλι για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Super Cup 2022: Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός διεκδικούν απόψε (02/10) το πρώτο τρόπαιο της σεζόν - Πού θα δούμε το μεγάλο ντέρμπι και τι ώρα θα γίνει το τζάμπολ στη Ρόδο.

Ο Οκτώβριος έφερε και το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Οι δύο ομάδες έκαναν το καθήκον τους στα ημιτελικά του Super Cup και πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όπου θα κοντραριστούν για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν.

Ο τελικός του Super Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Κυριακής (2/10). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του και μέσα από το Live Blog του Newsbomb.gr.

Δείτε ΕΔΩ όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής (2/10)

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάμψει την αντίσταση του «οικοδεσπότη» Κολοσσού, ο οποίος πάλεψε μέχρι το φινάλε. Οι ποιότητα των «πράσινων» έπαιξε καθοριστικό ρόλο, στην πρώτη εμφάνιση των Γκριγκόνις και Πονίτκα.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό με «περίπατο» κόντρα στον Προμηθέα. Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν διατηρήσει τον περσινό «κορμό» του ρόστερ τους συνδύασαν ουσία και θέαμα.

Να θυμίσουμε ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας «τρέχουν» (από πέρσι) νικηφόρο σερί εφτά αγώνων κόντρα στο «τριφύλλι», το οποίο θέλουν να επεκτείνουν. Από την άλλη, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντοβιτς θα επιδιώξει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί και παράλληλα να φτάσει τις 28 συνεχόμενες σεζόν με τουλάχιστον έναν τίτλο.

Το πρόγραμμα του Super Cup

Κυριακή (02/10)

  • Κολοσσός - Προμηθέας (17:00 - ΕΡΤ3)
  • Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (21:00 - ΕΡΤ3)