ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρέτζιο Εμίλια: Το «τιμόνι» επίσημα στον Πρίφτη - Ανακοινώθηκε ο Έλληνας κόουτς

Ρέτζιο Εμίλια: Το «τιμόνι» επίσημα στον Πρίφτη - Ανακοινώθηκε ο Έλληνας κόουτς
Intime

Ρέτζιο Εμίλια: Εποχή… Δημήτρη Πρίφτη και επίσημα στην ιταλική ομάδα.

Στην Ιταλία θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Έλληνας τεχνικός, καθώς η Ρέτζιο Εμίλια ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη συνεργασίας, η οποία θα έχει ισχύ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Δημήτρης Πρίφτης διαδέχθηκε τον Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ στους Ιταλούς θα συνεργαστεί και πάλι με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα, που είναι General Manager. Οι δύο άνδρες είχαν δουλέψει μαζί και στην Ούνικς Καζάν.

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων που εντάσσομαι σε έναν από τους πιο παραδοσιακούς οργανισμούς του ιταλικού πρωταθλήματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο Μπαρτόλι και τους συνεργάτες του Σαν Πιέτρο και Σάσι, καθώς και τη διοίκηση της ομάδας, για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας κόουτς.

Και κατέληξε: «Ένα νέο κεφάλαιο της καριέρας μου ανοίγει, σε ένα ανταγωνιστικό και νέο περιβάλλον. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για το ιταλικό μπάσκετ και τους προπονητές του, παράγουν ποιοτικό μπάσκετ και ευφυΐα τακτικής. Αυτή η ευκαιρία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη δουλειά ενός σπουδαίου προπονητή και ενός σπουδαίου ανθρώπου όπως ο Ντράγκαν Σάκοτα. Στους φιλάθλους μας λέω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα».

Σχετικές ειδήσεις