ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανησυχία για τη συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ - Όλα τα δεδομένα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανησυχία για τη συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ - Όλα τα δεδομένα
Intime

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταπονήσει το γόνατό του και θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για την κατάσταση της υγείας του πριν πάρει την απόφαση να ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Ο Κώστας Σλούκας είναι το πρώτο σημαντικό όνομα που έθεσε τον εαυτό του εκτός Εθνικής Ελλάδας ενόψει του Μουντομπάσκετ 2023.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Δημήτρη Ιτούδη και την ΕΟΚ δεν σταματούν εκεί, μιας ούτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει εξασφαλισμένη 100% τη συμμετοχή του αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Σύμφωνα με σενάρια που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες, ο Έλληνας σούπερ σταρ τον Μιλγουόκι Μπακς επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στι Φιλιππίνες, ωστόσο θέλει πρώτα (μαζί φυσικά και οι άνθρωποι των «ελαφιών») να είναι απόλυτα σίγουρος για την κατάσταση που βρίσκεται το γόνατό του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταπονήσε πολύ το πόδι του την τελευταία σεζόν με τους Μπακς και δεν πρόκειται να διακινδυνέψει το οτιδήποτε. Νιώθει καλά τελευταία και οι πιθανότητες είναι υπέρ του να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Ωστόσο, οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Εξάλλου και ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα κάνει μια αρθροσκόπηση το επόμενο διάστημα, ώστε να ξεπεράσει ένα μικροπρόβλημα στο γόνατο και «τρέχει» να προλάβει κι αυτός του Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Χωρίς Σλούκα η Εθνική Ελλάδας στις Φιλιππίνες

Νεϊμάρ: Μπλεξίματα με τον νόμο για τον Βραζιλιάνο - Συνελήφθη ο πατέρας του

Χαρούμενος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον αδερφό του

Σάλος στο Euro 2023! Κανονικό γκολ που δεν μέτρησε ποτέ στο Γαλλία - Ιταλία (video)

Παναθηναϊκός: Πρώτη μεταγραφή ο Κώστας Αντετοκούνμπο - Ανακοινώθηκε επίσημα! (vid)