ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάτζικ Τζόνσον: Επόμενη στάση... Σαντορίνη - Ξετρελαμένος με την Ελλάδα ο θρύλος του μπάσκετ

Μάτζικ Τζόνσον: Επόμενη στάση... Σαντορίνη - Ξετρελαμένος με την Ελλάδα ο θρύλος του μπάσκετ
Twitter

Ο Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα, επιλέγοντας τη Σαντορίνη μετά τη Μύκονο - Το ασυνήθιστο δώρο στη γυναίκα του

Ο Μάτζικ Τζόνσον αγαπά την Ελλάδα και συνεχίζει να τη διαφημίζει σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ο θρύλος του NBA και γενικότερα του παγκόσμιου μπάσκετ έχει ξετρελαθεί με τη χώρα μας, την οποία επισκέπτεται πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια και απολαμβάνει μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

Ο Μάτζικ την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του στο Ιόνιο ταξιδεύοντας με superyacht αξίας 125 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ πριν λίγες ημέρες πέρασε με το σκάφος του τον ισθμό της Κορίνθου και βρέθηκε στη Μύκονο.

Πλέον, ο διάσημος Αμερικανός κι ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στην Ιστορία, βρίσκεται στη Σαντορίνη, όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

«Η Σαντορίνη είναι πανέμορφη! Είχαμε μια υπέροχη μέρα και απολαύσαμε ένα φανταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο, φάγαμε μια από τις καλύτερες μπριζόλες στον κόσμο!», ανέφερε ο άλλοτε σούπερ σταρ των Λέικερς.

Μάλιστα, ο Μάτζικ έκανε και φωτογράφιση-έκπληξη στη γυναίκα του. «Έκανα έκπληξη στην όμορφη σύζυγό μου, Κούκι, και τις φίλες της με μια φωτογράφιση με τα διάσημα ιπτάμενα φορέματα της Σαντορίνης. Η Κούκι είναι πανέμορφη με το χρυσό ιπτάμενο φόρεμά της».

Διαβάστε επίσης:

Λάτρεψε και τη Μύκονο ο θρυλικός Μάτζικ Τζόνσον - Διαφημίζει την Ελλάδα σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Πέρασε τη διώρυγα της Κορίνθου ο Μάτζικ Τζόνσον

Δεν αντέχει χωρίς Ελλάδα ο Μάτζικ Τζόνσον!

Βραδιά μύθων: Στο ίδιο τραπέζι τραγουδούν Volare, ο Μάτζικ, ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σάμιουελ Τζάκσον!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Άναψε φωτιές» το ESPN - Αβέβαιο το μέλλον του στους Μπακς

Μαρσέλο: Έσπασε το πόδι αντιπάλου κι έφυγε κλαίγοντας από το γήπεδο - Σκληρές εικόνες