ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσέλο: Έσπασε το πόδι αντιπάλου κι έφυγε κλαίγοντας από το γήπεδο - Σκληρές εικόνες

Μαρσέλο: Έσπασε το πόδι αντιπάλου κι έφυγε κλαίγοντας από το γήπεδο - Σκληρές εικόνες
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ένας ανατριχιαστικός τραυματισμός έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για τους «32» του Copa Libertadores, με πρωταγωνιστή τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο.

Σοκαριστικός τραυματισμός με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Μαρσέλο στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Φλουμινένσε και την Αρχεντίνος Τζούνιορς για την φάση των «32» του Copa Libertadores.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ και του Ολυμπιακού, σε προσπάθειά του να αποφύγει μαρκάρισμα πάτησε με δύναμη το πόδι του Λουτσιάνο Σάντσες με αποτέλεσμα να του το σπάσει, σε μια ανατριχιαστική εικόνα!

Αμέσως ο Μαρσέλο σταμάτησε το παιχνίδι και έπιασε το κεφάλι του, ενώ λίγο μετά έβαλε τα κλάματα, μην μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί, με τον διαιτητή να του βγάζει κόκκινη κάρτα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ αποχώρησε από το γήπεδο με λυγμούς για τον τραυματισμό του Σάντσες, με τους παίκτες της Φλουμινένσε και της Αρχεντίνος Τζούνιορς, να σπεύδουν να τον παρηγορήσουν.

Ο άτυχος αντίπαλός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε πως έχει υποστεί εξάρθρωση στο αριστερό γόνατο. Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης από 8 έως και 12 μήνες.

Ο Μαρσέλο απολογήθηκε με ανάρτηση στο Twitter, γράφοντας: «Αναγκάστηκα να ζήσω μια πολύ δύσκολη στιγμή στο γήπεδο. Έχω τραυματίσει άθελά μου έναν συνάδελφο. Θέλω να σου ευχηθώ την καλύτερη δυνατή ανάρρωση, Λουτσιάνο Σάντσες. Όλη η δύναμη του κόσμου».