ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Άναψε φωτιές» το ESPN - Αβέβαιο το μέλλον του στους Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Άναψε φωτιές» το ESPN - Αβέβαιο το μέλλον του στους Μπακς
Intime

Δημοσιογράφος του ESPN ανέλυσε την κατάσταση στους Μιλγουόκι Μπακς και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στην επικαιρότητα στη χώρα μας, καθώς αναμένεται με αγωνία η απόφαση για τη συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ της Ασίας.

Ο ίδιος θέλει πολύ να παίξει, αλλά το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και η στάση των Μιλγουόκι Μπακς, καθιστούν ιδιαίτερα αμφίβολη την παρουσία του στις Φιλιππίνες.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, αβέβαιο φαίνεται να είναι και το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα «ελάφια», σύμφωνα με δημοσίευμα στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, το ESPN «τάραξε τα νερά» καθώς αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την επόμενη σεζόν κι αναφέρει πως όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του Greek Freak στο Μιλγουόκι είναι ανοιχτά.

Όπως υποστήριξε σε podcast ο ρεπόρτερ του ESPN, Τιμ Μποντέμπς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αποφασίσει το επόμενο καλοκαίρι και ανάλογα με την κατάσταση στην ομάδα του μέχρι τότε, για το αν θα μείνει με νέο συμβόλαιο στους Μπακς ή αν θα βρεθεί σε άλλη ομάδα.

«Πιστεύω πως ο Γιάννης θα περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Έχει άλλωστε έναν χρόνο ακόμη στο συμβόλαιο του. Θέλει να δει πώς θα είναι η κατάσταση στο Μιλγουόκι και μετά να αποφασίσει τι θα κάνει. Δεν νομίζω να αποφασίσει τώρα», ανέφερε ο γνωστός ρεπόρτερ.

Διαβάστε επίσης:

Μαρσέλο: Έσπασε το πόδι αντιπάλου κι έφυγε κλαίγοντας από το γήπεδο - Σκληρές εικόνες

Αθλητικές μεταδόσεις: Ώρα Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ - Πρώτο φιλικό στη Σλοβενία χωρίς Γιάννη

Ντουέιν Μπέικον: Το συγκλονιστικό «αντίο» στον αδερφό του που δολοφονήθηκε

Παναθηναϊκός: Τα χρήματα που βάζει στα ταμεία του μετά την πρόκριση - Τζακ ποτ αν περάσει τη Μαρσέιγ

Παναθηναϊκός, Μεταγραφές: «Βόμβα» με τον πρώην στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Πάλμερ Μπράουν!

Παναθηναϊκός από… ατσάλι! Απέκλεισε την Ντνίπρο, εξασφάλισε ομίλους κι ονειρεύεται τα «αστέρια»