ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάικ Τζέιμς: «Δεν συμφώνησα με κανέναν, μένω εδώ – Μίλησα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Μάικ Τζέιμς
EUROKINISSI

Μάικ Τζέιμς: Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε πρώτη φορά για το μέλλον και ξεκαθάρισε ότι μένει στη Μονακό, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον εμπλέκουν με τον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε και μια συνομιλία που είχε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Μάικ Τζέιμς φιλοξενήθηκε στο podcast του Basketnews, όπου ξεκαθάρισε ότι δεν είχε συμφωνήσει με κανένα κι ότι συνεχίζει στην ομάδα του Μόντε Κάρλο.

«Δε συμφώνησα με κανέναν, αλλά είχα κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον μου που δεν απαντήθηκαν», ανέφερε ο 33χρονος γκαρντ, ο οποίος συμπλήρωσε: «Μου είπαν ότι μένω, οπότε είμαι εδώ. Δεν πήρα στην πραγματικότητα απάντηση, απλώς μου είπαν ότι μένω εδώ για αυτήν τη σεζόν ή ότι δεν μπορώ να ψάξω κάτι διαφορετικό για να φύγω. Όποιο και αν είναι το σωστό ρήμα στην περίπτωση». Επίσης, υπογράμμισε ότι: «Υπάρχει λόγος που βρίσκομαι εδώ. Μένω ελεύθερος το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα συμβεί».

Για τα σενάρια που τον ήθελαν να πηγαίνει στον Ολυμπιακό, είπε: «Όλοι ξέρουν τι μπορώ να προσφέρω στο γήπεδο. Οι φήμες σε μπερδεύουν, οπότε αν υπάρχει μία φήμη ότι θες να πας στον Ολυμπιακό και θες να πας στην Ζάλγκιρις, μπορεί η Ζάλγκιρις να εκνευριστεί και να αποσύρει την προσφορά. Η αξία μου όμως μένει ίδια ανεξάρτητα από τις φήμες».

Τέλος, ο Τζέιμς κλήθηκε να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι: «Δεν ξέρω πόσο δυνατό ήταν αυτό. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουμε μία καλή σχέση, μιλάμε συχνά. Νομίζω ότι ρώτησε για το στάτους μου (σ.σ. στη Μονακό). Του είπα ότι δεν πίστευα ότι θα φύγω, δεν έβλεπα τον εαυτό μου να πηγαίνει πουθενά. Συνεπώς, σταμάτησε εκεί. Αν κάποια πράγματα ήταν διαφορετικά θα υπήρχε περισσότερη συζήτηση».

Σχετικές ειδήσεις