ΜΠΑΣΚΕΤ

Μουντομπάσκετ: Σάλος με Ντόντσιτς που αποβλήθηκε - Χειρονομία για χρηματισμό από τον έξαλλο Σλοβένο

Μουντομπάσκετ: Σάλος με Ντόντσιτς που αποβλήθηκε - Χειρονομία για χρηματισμό από τον έξαλλο Σλοβένο
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μουντομπάσκετ 2023: Ξέφυγε η κατάσταση στον ημιτελικό Καναδάς-Σλοβενία με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι έξαλλος με τους διαιτητές, να κάνει χειρονομία για χρηματισμό και στη συνέχεια να αποβάλλεται.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν έξαλλος με τους διαιτητές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σλοβενίας κόντρα στον Καναδά και έκανε χειρονομία προς το μέρος που βρίσκονται τα μέλη της FIBA!

Από το ξεκίνημα του ημιτελικού του Μουντομπάσκετ ο άσος των Μάβερικς ήταν εκνευρισμένος με τις αποφάσεις των διαιτητών. Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο γήπεδο (μεταξύ αυτών και οι δύο που περιγράφουν το ματς στη Nova) στα τέλη της τρίτης περιόδου γύρισε προς το μέρος που ήταν τα μέλη της FIBA και ο Ανδρέας Ζαγκλής και έκανε χειρονομία για χρηματισμό.

Ο Ντόντσιτς λίγο αργότερα αποβλήθηκε, καθώς είχε δεχθεί την πρώτη του τεχνική ποινή για διαμαρτυρία στο πρώτο ημίχρονο και δέχθηκε μία ακόμα στο 4ο δεκάλεπτο για νέα διαμαρτυρία προς τους διαιτητές για φάουλ που δεν του δόθηκε.

Λίγο νωρίτερα είχε αποβληθεί και ο άσος του Καναδά, Ντίλον Μπρουκς σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, καθώς μετά από αντιαθλητικό φάουλ, χρεώθηκε με τεχνική ποινή επειδή κάτι είπε κοροϊδευτικά σε αντίπαλο μετά από εύστοχο τρίποντο.

Διαβάστε επίσης:

Μουντομπάσκετ 2023, Γερμανία - Λετονία 81-79: Η πρόκριση-θρίλερ κρίθηκε στο σουτ

Μουντομπάσκετ 2023: Σοκ στην αποστολή της Δομινικανής Δημοκρατίας - Πέθανε ο Μπλάντιμιρ Ρεγκαλάδο

Μουντομπάσκετ 2023: Η συλλεκτική μπάλα της FIBA για τον τελικό - Πόσες θα βγουν και ποια η τιμή τους

Παναθηναϊκός: Στους πλημμυροπαθείς τα έσοδα του φιλικού με την Τσεντεβίτα – Η ώρα και το κανάλι

Υπέροχο βίντεο! Μαθητές σχολείου «έφτιαξαν» τον Λιονέλ Μέσι με χιλιάδες ανακυκλωμένα καπάκια

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η τρυφερή τους στιγμή σε δημόσια θέα στη Νέα Υόρκη (vid)