ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, μετά από 173 ημέρες!

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
EPA/Peter Foley

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» μετράει αντίστροφα για να πατήσει και πάλι παρκέ για πρώτη φορά μετά τις 26 Απρίλιου και το έδειξε με ανάρτηση του στα social media.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον Game 5 της σειρά των playoffs με τους Μαϊάμι Χιτ.

Εκείνη η αναμέτρηση ήταν στις 26 Απριλίου 2023, έκτοτε δεν έχει παίξει καθόλου, καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε καθαρισμό στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική στο Μουντομπάσκετ 2023.

Μετά από 173 ημέρες, ο «Greek Freak» αναμένεται να πατήσει και πάλι παρκέ στο πρώτο ματς των Μιλγουόκι Μπακς για τη φετινή preseason. Αυτό είναι κόντρα στους Λέικερς στο Λ.Α, τα ξημερώματα (02:00) της Δευτέρας (16/10).

Ο Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του, Έντριαν Γκρίφιν κι έχοντας στο πλευρό του, τον νέο superstar της ομάδας, Ντάμιαν Λίλαρντ.

Ο ηγέτης των Μπακς είναι ανυπόμονος και το έδειξε με μια ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία, όπου είναι μαζί με τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο προπονητικό κέντρο του Μιλγουόκι και τη συνόδευσε με ένα ρολόι που μετράει αντίστροφα κι έναν λύκο.

Σχετικές ειδήσεις