ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε καθαρισμό στο γόνατό του - Η ξεκούραση και τα δεδομένα για Mundobasket

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε καθαρισμό στο γόνατό του - Η ξεκούραση και τα δεδομένα για Mundobasket
Instagram / Giannis Antetokounmpo

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σε καθαρισμό στο αριστερό του γόνατο προχώρησε ο Έλληνας σούπερ σταρ, έπειτα από την καταπόνηση της περσινής σεζόν.

Ερωτηματικό παραμένει η παρουσία του «Greek Freak» στο Mundobasket που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Ασία. Η Εθνική Ελλάδας μετέχει στον όμιλο των Φιλιππίνων, όπου θα αντιμετωπίσει την Νέα Ζηλανδία, την Ιορδανία και τις ΗΠΑ, ωστόσο, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δώσει κανονικά το «παρών».

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έχει εκφράσει την επιθυμία του να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα», ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή, όλα είναι ανοικτά, αναφορικά με τη συμμετοχή του. Ο λόγος έχει να κάνει με την καταπόνηση που έχει υποστεί ο οργανισμός του τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο τα γόνατά του.

Έτσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε καθαρισμό στο αριστερό του γόνατο, κάτι που ήταν απαραίτητο και πλέον χρειάζεται να ξεκουραστεί, ούτως ώστε στο επόμενο διάστημα να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας και το Mundobasket της Ασίας.

Σχετικές ειδήσεις