ΜΠΑΣΚΕΤ

Αταμάν: Ενθουσιασμένος με το «Μέχρι Τέλους» του Νίνο - «Ελπίζω να το απολαμβάνουν οι φίλαθλοι»

Αταμάν: Ενθουσιασμένος με το «Μέχρι Τέλους» του Νίνο - «Ελπίζω να το απολαμβάνουν οι φίλαθλοι»

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στο τραγούδι του Νίνο που έπαιζε από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με την Καρδίτσα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε της Καρδίτσας και έκανε το 9 στα 9 στη φετινή Basket League, με τον Εργκίν Αταμάν να εμφανίζεται ιδιαίτερα ορεξάτος στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Την ώρα που ξεκίνησε να κάνει δηλώσεις, από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ ακουγόταν το τραγούδι του Νίνο, «Μέχρι Τέλους», με τον Τούρκο τεχνικό να αναφέρει:

«Πριν από όλα θέλω να πω για το τραγούδι, μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ωραίο. Ελπίζω και οι οπαδοί της ομάδας να το απολαμβάνουν».

Στη συνέχεια, ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε το παιχνίδι με την Καρδίτσα, αλλά και αυτό που ακολουθεί στην EuroLeague με την Αναντολού Εφές.

«Για το παιχνίδι τώρα, είμαι ικανοποιημένος από την ομαδική προσπάθεια, από την άμυνα που παίξαμε. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε παίκτες που έπαιξαν πολλά λεπτά στο ματς με την Παρτίζαν πριν από μια εβδομάδα με δύο ματς στην EuroLeague.

Το παιχνίδι με την Εφές θα είναι ιδιαίτερο για εμένα. Πέρασα πολύ όμορφες σεζόν, έχω πολλούς φίλους αλλά πάμε για να κερδίσουμε. Θα είναι ωραίο που θα τους συναντήσω ξανά, αλλά είναι ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη».

Σχετικές ειδήσεις