ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Σάρωσαν τους Νάγκετς οι Μπακς με εκπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)

NBA: Σάρωσαν τους Νάγκετς οι Μπακς με εκπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)
AP Photo/Morry Gash

NBA: Τη νίκη 112-95 επί των πρωταθλητών της περσινής σεζόν, Νάγκετς πανηγύρισαν οι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί μία ακόμα ηγετική εμφάνιση.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν σαρωτικός στα 30 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, καθώς σημείωσε 36 πόντους και 18 ριμπάουντ, σημειώνοντας double double, ενώ ακόμα είχε 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 τάπα.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε και την… άτυπη «μάχη» με τον Νίκολα Γιόκιτς, τον περσινό MVP, μια και ο Σέρβος τελείωσε το ματς με 29 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα και 8 ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Όσον αφορά στον αγώνα, οι Μπακς μπήκαν δυνατά στον αγώνα και είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα της πρώτης περιόδου, παρά τα γρήγορα φάουλ που χρεώθηκαν οι «Greek Freak» και Νταμιάν Λίλαρντ.

Ωστόσο, μ’ ένα ξέσπασμα στην αρχή του δεύτερου δωδεκάλεπτου, οι γηπεδούχοι άνοιξαν τη διαφορά και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +16 (60-44). Ανάλογη ήταν η εικόνα και στην τρίτη περίοδο, με τη διαφορά να φτάνει στο +28 (91-63), με τον Μάικ Μαλόουν, τον κόουτς των Νάγκετς να περνάει στο τελευταίο δωδεκάλεπτο τα… δεύτερα, τη second unit.

Έτσι, τα «Ελάφια» βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 35-19, εν αντιθέσει με τους Πρωταθλητές, οι οποίοι έπεσαν στο 3-18. Αμφότερες ι ομάδες παραμένουν ψηλά σε Ανατολή και Δύση, αντίστοιχα.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-23, 60-44, 91-63, 112-95.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις