Έρχεται το συγκλονιστικό «Giannis: The Marvelous Journey» της οικογένειας Αντετοκούνμπο

Newsbomb

Ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του, αρχίζει να προβάλλεται στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πολλά περισσότερα από ένας σούπερ σταρ του ΝΒΑ κι ένας απ’ τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του πλανήτη. Η ζωή του και η πορεία του, η εξέλιξη του ίδιους και της οικογένειάς του, είναι γεμάτη από ενδιαφέρον, συγκίνηση και μαθήματα ζωής.

Στις 19 του μήνα θα αρχίσει να προβάλλεται στο Prime Video, το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ «Giannis: The Marvelous Journey» (Γιάννης: Το υπέροχο ταξίδι). Πρόκειται ουσιαστικά για έναν ύμνο στο θεσμό της οικογένειας. Εκεί, άλλωστε, δίνουν συνεντεύξεις όλα τα μέλη της φαμίλιας του, για τη ζωή, την πορεία τους. Η μητέρα του, Βερόνικα, τα αδέρφια του Θανάσης, Κώστας, Άλεξ, η σύζυγός του Μαράι, είναι μερικά απ’ τα πρόσωπα που μιλούν. Πέρα απ’ τον ίδιο τον Greek Freak.

Μια προσπάθεια που είναι η πρώτη της Improbable, εταιρίας media που δημιούργησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Σκηνοθέτης είναι η βραβευμένη Έμι Κρίστεν Λάπας και το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια 108 λεπτά.

Ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα του Γιάννη, Τσαρλς, οι δύσκολες στιγμές στην Αθήνα και τα προβλήματα με ακροδεξιούς, η αρχή του στο ΝΒΑ, πόσο τον άλλαξε η πατρότητα, μέχρι και εξήγηση ελληνικών φράσεων. Τα πάντα περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ που θα συγκινήσει και θα πληροφορήσει για την πορεία και τη δύναμη της οικογένειας, όπως αυτή των Αντετοκούνμπο.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved