ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την επέκταση του Φαλ με… Απαράδεκτους – «Ερυθρόλευκος» ως το 2027

Μουσταφά Φαλ Ολυμπιακός
Intime News

Ολυμπιακός: Με ένα video από τη θρυλική σειρά «Απαράδεκτοι», η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας με τον Μουσταφά Φαλ.

Ο Γάλλος σέντερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει «ερυθρόλευκος» για ακόμα τρία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του 32χρονου έως το 2027 με ένα video από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Απαράδεκτοι», όπου ο Γιάννης Μπέζος έχει μαζί του έναν φίλο από τη Γαλλία και λέει στη Δήμητρα Παπαδοπούλου «Άνοιξε μωρή, έφερα τον Γάλλο!».

Στο… Olympiacos Edition, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πηγαίνει στα γραφεία του συλλόγου, χτυπάει την πόρτα και φωνάζει στον αδερφό του: «Άνοιξε Γιώργο, έφερα τον Γάλλο».

Οι δύο πλευρές είχαν συμβόλαιο έως το 2025, αλλά αμφότερες μπορούσαν να λύσουν τη συνεργασία τους αυτό το καλοκαίρι, καταβάλλοντας ένα μικρό buy out. Τελικά, έδωσαν τα χέρια για πρόωρη επέκταση, με τις ετήσιες απολαβές του παίκτη να φτάνουν πλέον τα 1.700.000 ευρώ.

Ο Μουσταφά Φαλ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα φοράω την φανέλα του Ολυμπιακού για ακόμη τρία χρόνια!

Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους της ομάδας κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς και τον κόουτς, Γιώργο Μπαρτζώκα, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα ένιωσα σα στο σπίτι μου. Και αυτό χάρη στους ανθρώπους που είναι μέλη αυτού του σπουδαίου κλαμπ! Τους ευχαριστώ θερμά, όπως ευχαριστώ όλο τον οργανισμό και τους φιλάθλους για την στήριξή τους.

Εύχομαι στα τρία χρόνια που θα ακολουθήσουν να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερους τίτλους και να κάνουμε όλο τον “ερυθρόλευκο” κόσμο περήφανο».

Σχετικές ειδήσεις