NBA: Δεύτερο break με «βόμβα» Ντόντσιτς οι Μάβερικς - 2-0 στους τελικούς της Δύσης

NBA: Μ’ ένα τρομερό τρίποντο του Λούκα Ντόντσιτς 3’’ πριν το τέλος, οι Μάβερικς επικράτησαν 109-108 των Τίμπεργουλβς στη Μινεσότα, έκαναν δεύτερο break και είναι στο 2-0 στην σειρά των τελικών της Δύσης.
NBA: Δεύτερο break με «βόμβα» Ντόντσιτς οι Μάβερικς - 2-0 στους τελικούς της Δύσης
EPA/CRAIG LASSIG, ΑΜΠΕ
1'

Σαφέστατο πλεονέκτημα για τον τίτλο του πρωταθλητή της Δύσης και παράλληλα την πρόκριση στους τελικούς του NBA έχουν αποκτήσει οι Μάβερικς. Η ομάδα του Ντάλας επικράτησε 109-108 στο Game 2 απέναντι στους Τίμπεργουλβς στην Μινεσότα και πλέον έχουν δύο ματς στο Τέξας για να τελειώσουν τη… δουλειά και να βγάλουν «σκούπα».

Οι «Λύκοι» έκαναν το… χαρακίρι της σεζόν, καθώς μπαίνοντας στο τελευταίο λεπτό του ματς, είχαν προβάδισμα πέντε πόντων. Ωστόσο, το λάθος του Άντονι Έντουαρντς με το σκορ στο 108-106 υπέρ των γηπεδούχων, έδωσε την ευκαιρία στον Λούκα Ντόντσιτς να το… τιμωρήσει με τρίποντη «βόμβα» 3’’ πριν το τέλος, διαμορφώνοντας το τελικό 109-108.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Game 2. Τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους, 13 ασίστ και 10 ριμπάουντ για το triple double, ενώ από την άλλη, ο Ναζ Ριντ ξεχώρισε από τους γηπεδούχους με 23 πόντους.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή