Ο Παναθηναϊκός AKTOR σήκωσε το 7ο στον ουρανό του Βερολίνου – Δείτε highlights κι απονομή

Euroleague Final Four 2024: Ο Κώστας Σλούκας κι ο Εργκίν Αταμάν σήκωσαν την κούπα στον ουρανό της Uber Arena - Δείτε τα highlights και την απονομή του τροπαίου.
Παναθηναϊκός AKTOR απονομή
EUROKINISSI
2'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε στον τελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έραψε το έβδομο αστέρι στο Βερολίνο.

Οι στιγμές που διαδραματίστηκαν στιγμές πριν από τη λήξη, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα ήταν μοναδικές και δύσκολα μπορεί κάποιος να τις περιγράψει με λέξεις.

Ο MVP του Final Four, Κώστας Σλούκας κι ο πρωτεργάτης της σπουδαίας επιτυχίας, Εργκίν Αταμάν ήταν αυτοί που σήκωσαν πρώτοι το τρόπαιο. Ήταν μια μοναδική στιγμή που άπαντες στον Παναθηναϊκό AKTOR περίμεναν 13 χρόνια.

Δείτε το video με την απονομή του τροπαίου στον Πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό AKTOR

Έτσι «σμπαράλιασε» τη Ρεάλ ο Παναθηναϊκός

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν έδειξαν απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους, δεν έχασαν το… μυαλό τους στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπου η «Βασίλισσα» μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε προβάδισμα ακόμα και 14 πόντων.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» με δύναμη από την άμυνά τους μπόρεσαν να αλλάξουν τα δεδομένα, να φέρουν τούμπα τον τελικό και στο τέλος να κατακτήσουν το 7ο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Δείτε τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στον μεγάλο τελικό:

Συγκινημένος ο Αταμάν: «Είμαι σίγουρος ότι το είδε ο πατέρας μου»

Ο Αταμάν μετά τα τρόπαια που κατέκτησε με την Εφές το 2021 και το 2022, πανηγύρισε ακόμα μια στην πρώτη του χρονιά στο «τριφύλλι». Ο Τούρκος προπονητής γιόρτασε την τεράστια επιτυχία, φορώντας ένα καπέλο με τη λέξη «Πρωταθλητής».

Στις δηλώσεις που έκανε λίγες στιγμές μετά τη λήξη του τελικού με τη Ρεάλ, αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από έναν μήνα. Αναλυτικά, είπε: «Ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας όλης της χρονιάς. Δείξαμε ότι μπορούσαμε να επιστρέψουμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαι περήφανος. Ξέρετε έχασα τον πατέρα μου μερικούς μήνες πριν. Είμαι σίγουρος ότι το είδε. Ήταν μαζί μου σε όλα τα πρωταθλήματα. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες και τους Τούρκους φιλάθλους».

Το γλέντι για τον Πρωταθλητή Ευρώπης

Δευτέρολεπτα μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, το τεράστιο γλέντι των οπαδών του Παναθηναϊκού AKTOR ξεκίνησε, με το πρώτο σημείο... συγκέντρωσης τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου εκατοντάδες φίλοι της ομάδας ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς για την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή