ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ

Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο Βασιλιάς επέστρεψε» - Η Αθήνα έτοιμη να υποδεχτεί τους Πρωταθλητές Ευρώπης

Παναθηναϊκός AKTOR: Αναμένεται αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στη συνέχεια γύρος θριάμβου με ανοιχτό λεωφορείο μέχρι το ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο Βασιλιάς επέστρεψε» - Η Αθήνα έτοιμη να υποδεχτεί τους Πρωταθλητές Ευρώπης
Eurokinissi
4'

Η Αθήνα ρίχνει τα τείχη της για να υποδεχτεί τους Πρωταθλητές Ευρώπης! Ο Παναθηναϊκός AKTOR σε έναν τελικό που θα θυμόμαστε για πάντα, «πάτησε το γκάζι» στην τελευταία περίοδο με τη μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης και την κέρδισε με το εμφατικό σκορ 90-85, ράβοντας έτσι το 7ο αστέρι στη φανέλα του.

Ολόκληρη η Ελλάδα «πρασίνισε» χθες, με τους χιλιάδες φιλάθλους του τριφυλλιού να κάνουν τη νύχτα-μέρα και να γλεντάνε μέχρι πρωίας, από τη Λεωφόρο και την Ομόνοια, μέχρι την κάθε γωνιά της χώρας και φυσικά το Βερολίνο.

Η συνέχεια θα δοθεί στις 13:30 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου θα προσγειωθούν οι θριαμβευτές, ενώ αναμένεται να τους υποδέχτουν χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας.

Εκεί, θα τους περιμένει ένα ανοιχτό... καταπράσινο λεωφορείο το οποίο θα αναγράφει «The King is Back», δηλαδή «ο βασιλιάς επέστρεψε», όπως πράγματι συνέβη, μετά από χρόνια, στην κορυφή της Ευρώπης!

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος". Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλο».

Πώς ο Παναθηναϊκός AKTOR «σμπαράλιασε» τη Ρεάλ και σήκωσε το 7ο!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «τριφύλλι» ήταν ο αρχηγός του, Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας ηγετική εμφάνιση στον τελικό, έχοντας απολογισμό 24 πόντους με στατιστική που… βγάζει μάτια. Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος είχε 4/4 τρίποντα, 2/2 δίποντα και 8/9 βολές σε 25 λεπτά που πάτησε στο παρκέ.

Παράλληλα, ο Κώστας Σλούκας έγραψε ιστορία, μια και πλέον μετράει τέσσερις κατακτήσεις Euroleague με τρεις διαφορετικές ομάδες, με τον Ολυμπιακό, το 2012 και το 2013 και με την Φενέρμπαχτσε το 2017, κάτι που έχει πετύχει μόνο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με την Μπαρτσελόνα, το 2003, την Μακάμπι Τελ Αβίβ το 2004 και το 2005 και τον Παναθηναϊκό το 2009.

Σήκωσε το 7ο στον ουρανό του Βερολίνου

Ο Κώστας Σλούκας κι ο Εργκίν Αταμάν σήκωσαν την κούπα στον ουρανό της Uber Arena. Οι στιγμές που διαδραματίστηκαν στιγμές πριν από τη λήξη, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα ήταν μοναδικές και δύσκολα μπορεί κάποιος να τις περιγράψει με λέξεις.

Ο MVP του Final Four, Κώστας Σλούκας κι ο πρωτεργάτης της σπουδαίας επιτυχίας, Εργκίν Αταμάν ήταν αυτοί που σήκωσαν πρώτοι το τρόπαιο. Ήταν μια μοναδική στιγμή που άπαντες στον Παναθηναϊκό AKTOR περίμεναν 13 χρόνια.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν έδειξαν απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους, δεν έχασαν το… μυαλό τους στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπου η «Βασίλισσα» μπήκε δυνατά και πήρε προβάδισμα ακόμα και 14 πόντων.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» με δύναμη από την άμυνά τους μπόρεσαν να αλλάξουν τα δεδομένα, να φέρουν τούμπα τον τελικό και στο τέλος να κατακτήσουν το 7ο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή