Heavy metal συναυλία κατέστρεψε τα ιστορικά banners των Σικάγο Μπουλς
Η «χρυσή» εποχή των Σικάγο Μπουλς, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον παγκόσμιο αθλητισμό. Η παρέα του Μάικλ Τζόρνταν κατέκτησε τίτλους και πέρασε στην ιστορία του μπάσκετ και όχι μόνο. Για να αποτυπωθεί αυτή η ιστορία, έχουν κρεμαστεί στο United Center τα banners με τους τίτλους και τις διακρίσεις των «ταύρων».
Αυτά, όμως, υπέστησαν σοβαρές φθορές λόγω μιας συναυλίας heavy metal. Συγκεκριμένα το συγκρότημα «Disturbed» έδινε σόου στο United Center. Κατά τη διάρκειά του, υπήρξε επίδειξη με φλόγες.
Οι διοργανωτές δεν υπολόγισαν καλά και αυτές οι φλόγες επηρέασαν τα κρεμασμένα λάβαρα στην οροφή του γηπέδου του Σικάγο. Έτσι, υπέστησαν ζημιές και πιο συγκεκριμένα μαύρισαν. Ουσιαστικά καταστράφηκαν και θα αντικατασταθούν τα banners που αναμένεται να είναι έτοιμα από τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ.