Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Σλούκα με Περιστέρι - Αποχώρησε από το γήπεδο

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός AKTOR το Περιστέρι για το Game 2 στο «Ανδρ. Παπανδρέου» για την Greek Basketball League.
INTIME SPORTS
1'

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς μερικά λεπτά πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με το Περιστέρι, στο Game 2 των προημιτελικών της GBL, ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε από το ζέσταμα.

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και για τον λόγο αυτό δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση. Μάλιστα, ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε από το κλειστό των δυτικών προαστίων, με προορισμό το νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις.

Αυτό σημαίνει πως ο Εργκίν Αταμάν έχει στη διάθεσή του 10 παίκτες, καθώς εκτός είναι οι Ματίας Λεσόρ, Μάριους Γκιγκόνις και Ιωάννης Παπαπέτρου, όπως και ο Ουένιεν Γκέιμπριελ που έμεινε εκτός 6άδας των ξένων, αλλά και ο Τιμπόρ Πλάις που δεν έχει δηλωθεί από τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ελληνικό πρωτάθλημα.