Euroleague: Αναβλήθηκε η ψηφοφορία για το Final 4 του 2026

Νέα βελτιωμένη οικονομική πρόταση αναμένεται να καταθέσει η πόλη του Βελιγραδίου για τη διοργάνωση του Final 4 του 2026 με αποτέλεσμα να αναβληθεί η ψηφοφορία στην Euroleague που αναμενόταν να γίνει την Πέμπτη (19/06).

Τρόπαιο Euroleague
Σε λίγες μέρες θα παρθεί η οριστική απόφαση για το Final 4 του 2026
Eurokinissi Sports

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Euroleague ανέβαλε την ψηφοφορία για την ανάδειξη της πόλης που θα φιλοξενήσει το επόμενο Final 4, για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026, καθώς το Βελιγράδι ενημέρωσε πως προτίθεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση, σε σχέση με αυτή που έχει ήδη κάνει.

Έτσι, μετά τα νέα δεδομένα θα πρέπει άπαντες να κάνουν υπομονή, ενόψει της νέας πρότασης του Βελιγραδίου, με τους μετόχους να αποφασίζουν για την οριστική απόφαση τις επόμενες 20 ημέρες.

Παράλληλα, ο CEO της Euroleague εξήγησε στους παρόντες ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν έχει σχέση με την πρόταση για το Final 4 και αυτή αποτελεί πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης.

Πάντως μετά και τις νέες εξελίξεις είναι ξεκάθαρο πλέον πως η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης θορύβησε πολλούς ώστε να αναβάλουν τη διαδικασία κερδίζοντας χρόνο με απώτερο στόχο να μην διεξαχθεί το Final 4 στο ΟΑΚΑ!

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή