ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πέφτει στη μάχη, λιοντάρι ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πέφτει στη μάχη, λιοντάρι ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός | Ειδήσεις - Μπάσκετ:Η κατάφωρη αδικία του προηγούμενου αγώνα έχει τονώσει τον εγωισμό των «πρασίνων», οι οποίοι έχουν πεισμώσει και θέλουν να το δείξουν στον αποψινό τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ

Το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ είναι καλύτερο μέχρι στιγμή στη σειρά από τον Ολυμπιακό και στόχος του είναι να το επαναλάβει και απόψε, ισοφαρίζοντας τη σειρά και κάνοντας το 2-2, ώστε στη συνέχεια να πάει στο Φάληρο για τον τελικό των τελικών! Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις του ΣΕΦ, συνεπώς θα κάνει τα πάντα για να ξαναβρεθεί στο γήπεδο των «ερυθρολεύκων» για την τρίτη και... φαρμακερή! Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να κερδίσει απόψε και να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να τελειώσει απόψε τη σειρά στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Τελευταία νέα: Ο αρχηγός των «πράσινων» ανέβασε πυρετό το βράδυ της Τετάρτης (7/6) και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο το μεσημέρι της Πέμπτης (8/6) ο πυρετός υποχώρησε και πήρε εξιτήριο.

Πλέον οι πιθανότητες να βρίσκεται στη δωδεκάδα είναι μεγάλες, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του, όπως και γι' αυτή του Γιάννη Μπουρούση ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από ένα πρόβλημα στη μέση.

Την περασμένη Κυριακή, ο Παναθηναϊκός Superfoods υπέστη μία κατάφορη αδικία στο ΣΕΦ, με τους διαιτητές του αγώνα να του στερούν τη δυνατότητα να φύγει με το «διπλό» από το Φάληρο και σήμερα να διεκδικεί το Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» κέρδιζαν με 10 πόντους στο τελευταίο μισό της τέταρτης περιόδου, οι αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας επανέφερε τον Ολυμπιακό στο ματς και τον οδήγησε στην ανατροπή και στη νίκη. Έτσι, η ομάδα του «τριφυλλιού» είδε να του «κλέβουν» μέσα από τα χέρια ένα δικό του ματς, μαζί και το πλεονέκτημα της έδρας που θα είχε πλέον μετά από το «διπλό».

Πάντως σήμερα 8/06/2017 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τη βεβαιότητα πως απόψε το βράδυ οι φίλαθλοι της ομάδας θα δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα δίχως ακρότητες τύπου... ΣΕΦ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ

Την τέταρτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Ολυμπιακό θα διευθύνουν οι Αναστόπουλος, Πουρσανίδης Γ. και Ανδρικόπουλος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και μολονότι υπήρχαν παράπονα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού δεν οξύνθηκαν τα πνεύματα σε κανένα σημείο.
Nα υπογραμμίσουμε ότι οι “πράσινοι” εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τα social media μετά τον τρίτο τελικό ο Τόμι Σχινάς, ο οποίος άνοιξε συζήτηση με τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ