Eφές Ανατολού - Παναθηναϊκός Superfoods: Θα γίνει του… τρίποντου!

Newsbomb

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ψάχνει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στην Ευρωλίγκα.

Του Νίκου Συρίγου

Θα μπορούσαμε να γράφουμε την τρίτη, αν στην Μπασκόνια-που παρεμπιπτόντως διέλυσε τη Ρεάλ Μαδρίτης- είχε δοθεί το διπλό φάουλ στον Νίκο Παππά. Αλλά με τα «αν» δεν γράφεται η Ιστορία. Και το τριφύλλι θα προσπαθήσει να ζευγαρώσει τα «διπλά» για φέτος, μετά το ΣΕΦ και τη νίκη επί του Ολυμπιακού, στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στην Εφές Αναντολού. Μια Εφές, που επιστρέφει στην έδρα της, επίσης με φόρα από την ευρεία νίκη της επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Τόσο λοιπόν η ελληνική ομάδα, όσο και οι Τούρκοι πάνε με… τσίτα τα γκάζια στο μεταξύ τους παιχνίδι, που για τον Παναθηναϊκό είναι «κλειδί». Κι αυτό διότι με νίκη στην Πόλη, κερδίζει πολλά.

Βαθμολογικά και ψυχολογικά καθώς, βάζει τεράστια πίεση σε μία από τις ομάδες που διεκδικούν την πρόκριση στους «8» και ταυτόχρονα παίρνει τεράστιο προβάδισμα έναντι των Τούρκων στο κυνήγι μίας από τις οκτώ θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση. Όπως επίσης στέλνει μήνυμα σε… φίλους κι εχθρούς ότι θα αποτελέσει έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της φετινής διοργάνωσης!

Αν η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που… μένει, στο ματς της Πέμπτης (16/11) θα γίνει του… τρίποντου. Ο Παναθηναϊκός Superfoods διέλυσε την Κίμκι έχοντας 17/27 τρίποντα. Οι Τούρκοι συνέτριψαν την Μακάμπι, με 14/25 τρίποντα. Η τέλεια καταιγίδα, που λένε… Με αυτό το δεδομένο, όποιος καταφέρει να πλησιάσει έστω αυτή την επίδοση θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη… Όποιος πάλι, βρεθεί ξαφνικά στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, θα πρέπει να βρει έναν άλλο τρόπο για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Αλλά αυτός ο δρόμος, θα είναι σίγουρα πιο δύσκολος…

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved