Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός Superfoods – Ρεάλ Μαδρίτης Live: Να την «πατήσει» ξανά! (pics+vid)

Newsbomb

Ευρωλίγκα | Παναθηναικός – Ρεάλ: Ο εξάστερος υποδέχεται ξανά τους Μαδριλένους (21:15, Live Chat Leoforos.gr) στο 2ο αγώνα των play offs και με νίκη θα βρεθεί με το ενάμιση πόδι στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Μετά το θρίαμβο στον πρώτο αγώνα της σειράς (95-67), ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το δεύτερο από τα τρία βήματα που χρειάζονται, για την επιστροφή του σε Final 4 της Ευρωλίγκας μετά από 6 χρόνια.

Οι «πράσινοι» μετά την επιβλητική νίκη απέναντι στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο, έχουν τη ψυχολογία με το μέρος τους, παρ’ όλα αυτά ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες τους, γνωρίζουν πως το αποψινό παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό.

rivers

Το μόνο ερωτηματικό στο πράσινο στρατόπεδο, είναι η συμμετοχή του Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Τρίτης (17/4), καθώς είχε κριθεί ανέτοιμος. Από την άλλη πλευρά η φιλοξενούμενοι θα έχουν τις γνωστές απουσίες Φακούντο Καμπάσο, Σέρχιο Γιουλ και Όγκνιεν Κούζμιτς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ

Το ΟΑΚΑ αναμένεται κατάμεστο και… καυτό, όπως στον πρώτο αγώνα της σειράς, όπου οι φίλαθλοι δημιούργησαν μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και μαζί με προπονητές και παίκτες «έπνιξαν» τη Ρεάλ από το πρώτο κι’ όλας λεπτό.

kosmos 4

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2018: Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό