ΡΕΒΑΜΠ και Μάριος Χριστοφής κέρδισαν το Κυπέλλου Μεγάλου Αλεξάνδρου

Newsbomb

Εντυπωσιακή άφιξη με ΓΚΕΪΜ ΟΒΕΡ (GR) και ΟΚΤΟΛΑ (GB)
ΟΠΑΠ

Τρεις νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 6.666 ευρώ.

Ο ίππος ΡΕΒΑΜΠ και ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής, κατέκτησαν το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου, εχθές στο Markopoulo Park.

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου είχε όμορφο θέαμα, εντυπωσιακές αφίξεις και μεγάλα κέρδη καθώς το ΣΚΟΡ 6 μοίρασε 6.666 ευρώ σε 3 νικητές.

Νικητής για 3η συνεχόμενη χρονιά ο ΡΕΒΑΜΠ

Στην 1η ιπποδρομία του προγράμματος, το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου, νικητής αναδείχθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ο ΡΕΒΑΜΠ (USA). Ο 6ετής καθαρόαιμος μετά την είσοδο στην τελική ευθεία απομακρύνθηκε από τους αντιπάλους του και τερμάτισε στην 1η θέση με χρόνο 1:50:92. Ο ΡΕΒΑΜΠ που είναι ιδιοκτησίας του Χρήστου Αργυρόπουλου και Γιώργου Μαλαδάκη, προπονείται από τον Χρήστο Θεοδωράκη, και στη χθεσινή του επιτυχία τον οδήγησε ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής.

ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (IRE) και Παναγιώτης Δημητσάνης κατακτούν το Κύπελλο Μάκης ΦωτιάδηςΟΠΑΠ

Εντυπωσιακή άφιξη χάρισαν, στην 5η ιπποδρομία, οι ίπποι ΓΚΕΪΜ ΟΒΕΡ (GR) και ΟΚΤΟΛΑ (GB). Νικητής αναδείχθηκε ο ΓΚΕΪΜ ΟΒΕΡ (GR) με διαφορά μόλις 1 εκατοστού του δευτερολέπτου. Για τον εκπρόσωπο του Ιωάννη Τουλουπάκη αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη. Προπονητής του ΓΚΕΪΜ ΟΒΕΡ (IRE) είναι ο Ιγνάτιος Θεολόγου ενώ στη σέλα του είχε εχθές τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

Κύπελλο προς τιμήν του Μάκη Φωτιάδη πραγματοποιήθηκε στην 7η ιπποδρομία. Νικητής αναδείχθηκε ο 5ετης ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) ιδιοκτησίας των Απόστολου Μπαγιάστα και Άγγελου Σταύρου. Ο ίππος, ο οποίος προπονείται από τον Χρήστο Σταύρου, επέστρεψε εντυπωσιακά στις ιπποδρομίες μετά από αποχή περίπου 8 μηνών και επικράτησε των αντιπάλων του με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη.

Τέσσερις νίκες για τον Παναγιώτη Δημητσάνη

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας ήταν αναμφίβολα ο Παναγιώτης Δημητσάνης καθώς κέρδισε τις 4 από τις συνολικά 6 ελληνικές ιπποδρομίες του προγράμματος. Εκτός από την νίκη του με τον ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB), ο Παναγιώτης επικράτησε και με τους ίππους ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ (IRE), ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (GR) και ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ (IRE).

Εύκολη επικράτηση και στο εφετινό Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου για τον ΡΕΒΑΜΠ (USA)ΟΠΑΠ

Από πλευράς προπονητών οι 6 ελληνικές ιπποδρομίες μοιράστηκαν σε 6 διαφορετικούς προπονητές. Από μια νίκη σημείωσαν οι Χρήστος Θεοδωράκης, Σταύρος Αγγελόπουλος, Ιγνάτιος Θεολόγου, Χάρης Χαραλάμπους, Χρήστος Σταύρου και Μιχάλης Ιωαννίδης.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved