Τελικός Champions League: Όταν οι σκόρερ πληρώνουν… τρελά!

Newsbomb

Στους... ρυθμούς της μεγάλης «μάχης» της Γιουβέντους με την Ρεάλ Μαδρίτης για την κορυφή στην Ευρώπη, κινούνται άπαντες στην «Γηραιά Ήπειρο»

Η Πρωταθλήτρια Ιταλίας θα αντιμετωπίσει την Πρωταθλήτρια Ισπανίας και κάτοχο του τίτλου στο Champions League, το βράδυ του Σαββάτου (03/06) στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Μεγάλος στόχος είναι ο... θρόνος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και ο Stoiximan.gr προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις για τους σκόρερ στον μεγάλο τελικό.

Αναμφίβολα, τα... φώτα πέφτουν πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ο πρώτος σκόρερ των δύο φιναλίστ, μια και έχει πανηγυρίσει τα 10 από τα 32 τέρματα της «Βασίλισσας» στην φετινή διοργάνωση. Αυτός είναι και ο λόγος που η απόδοσή του για να σκοράρει οποτεδήποτε κατά την διάρκεια του τελικού είναι η μικρότερη από τους υπόλοιπους. Ο διεθνής άσος προσφέρεται στο 2,20, όμως, πληρώνει καλύτερα η απόδοση για το αν θα είναι ο πρώτος σκόρερ ή ο τελευταίος και η τιμή φτάνει στο 4,00. Βέβαια, αν τον πιστεύετε μπορείτε να... δοκιμάσετε το 7,25 για να σκοράρει τουλάχιστον 2 τέρματα και το 34,00 για χατ τρικ.

Ανάλογες είναι και οι τιμές για τον πρώτο σκόρερ της Γιουβέντους. Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν κατάφερε να προσαρμοστεί πλήρως στο Τορίνο και με 5 τέρματα από τα 21 της «Γηραιάς Κυρίας» είναι το βαρύ... πυροβολικό για το «συγκρότημα» του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Η απόδοση του Αργεντίνου στον Stoiximan.gr για γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα φτάνει το 2,40, ενώ αν σκοράρει πρώτος ή τελευταίος η απόφαση ανεβαίνει στο 4,50. Μεγαλύτερη είναι η απόδοση για να σκοράρει τουλάχιστον 2 τέρματα (9,00), ενώ στο 41,00 είναι η απόδοση για χατ τρικ.

Αξία με Σέρχιο Ράμος

Βέβαια, όπως συμβαίνει σε κάθε στοίχημα, οι επιλογές είναι καθαρά θέμα έμπνευσης. Σ’ αυτό το σκεπτικό μπορούμε να εμπιστευτούμε τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει πως έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Μάλιστα, ο δυναμικός άσος είναι ο μοναδικός που έχει σκοράρει για την «Βασίλισσα» στους δύο τελικούς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου οι «μερέγχες» κατέκτησαν τον τίτλο.

Μ’ αυτό το σκεπτικό, η απόδοση 9,00 στον Stoiximan.gr για να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του τελικού θεωρείται εξαιρετικό. Βέβαια, ακόμα καλύτερη είναι η απόδοση 20,00 για να πετύχει το πρώτο ή το τελευταίο γκολ στον αγώνα και για τους πιο... ρισκαδόρους στο 91,00 φτάνει η απόδοση για δύο τέρματα του Ισπανού και 1001,00 για χατ τρικ.

Δείτε όλα τα στοιχήματα για τον μεγάλο τελικό στον Stoiximan.gr.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved